Skocz do zawartości

DG 1000 vs. FOX

ECO400

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie. Chce zakupić jeden z tych 2 modeli w wersji ARF.

Czy możecie mi coś o nich powiedzieć :?: Jakie są właściwości lotne tych modeli :?:

FOX

DG 1000

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz bym wolal tego

pseudo Foxa

nie dosc ze tanszy bo 75$ a nie 130 euro to jeszcze laminat. Ktos nawet na Zarze mial ten model i prezentowal sie calkiem calkiem. W kazdym razie probowalem bardzo dociec co to za model ale nie widzialem wlasciciela

Opublikowano

no tak tylko że każdy model lata inaczej. Chciałbym się dowiedzieć czy te elapory ładnie się trzymają w powietrzu czy raczej nie za bardzo.

EDIT:

może raper masz racje z tym że ja tego foxa w arf mam za 230zł... tak same DG

Opublikowano

Arek, za 230zł masz model z serwami :) Są po jednej sztuce, ten FOX i DG i teraz zastanawiam się co wybrać.

Fox ma 1800mm a dg 2010mm ale FOX ma większą powierzchnię nośną i mi to bardzej odpowiada ze względu na przeznaczenie modelu pod nosiciela kamerki.

I chyba wybiorę tego Foxa.

Marcin, EGPro już miałem :P

PS: Arek, jak chcesz wiedzieć gdzie dostać ten model to pisz na PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Są po jednej sztuce, ten FOX i DG i teraz zastanawiam się co wybrać.

Fox ma 1800mm a dg 2010mm ale FOX ma większą powierzchnię nośną i mi to bardzej odpowiada ze względu na przeznaczenie modelu pod nosiciela kamerki.

I chyba wybiorę tego Foxa.

:lol::lol::lol::lol::lol:

FOX nosicielem kamerki ??

a co ty chcesz tym nakręcić ??

Opublikowano

Nie ważne o jakiego Foxa chodzi bo już koledzy z www.rc-cam.pl latali na foxie MPXa z podglądem na żywo i wychodzi to całkiem fajnie... taki slalom w lesie :mrgreen:

A ja bym kupił foxa 1800mm i było by git :wink:

Opublikowano

Sorry że post pod postem...

Wie ktoś gdzie mogę znaleźć jakieś opinie/galerię zdjęć tego Foxa którego zakupiłem :?:

Przeszukałem google i nic oprócz linków do sklepów gdzie można kupić ten model nie znalazłem :(

Opublikowano

Witam,może się wtrącam do tematu,allle,że jestem na urlopie wykonałem takiego Foxika 2 M.Może ja się uda to jutro będzie oblot ?Dołączona grafika ,dodam,że kolorki nie te,ale takie miałem na składzie ,poprawi się,jak wyląduje. :jupi:

Opublikowano

Wszystko robiłem od zera,formę na kadłub pożyczyłem i przepadła bez wieści,ale tak to juz jest :twisted: .Kończę po mału juniora 3 m,latałem takim b.dawno jeszcze z zestawu DDR i coś mnie bierze na sentymenty(starość) :devil: A dodam,że latałem we Wrocławiu chyba z 8 lat,ale to jeszcze było lotnisko Pilczyce :jupi:

Opublikowano

mam tego elaporowego Foxa z HYPE. naprawde super model , kreci pelną akrobacje nosi sie duzo lepiej od EG , nie przepada , super wykonanany i wyliczony model do tego ladnie wyglada .cena tylko 100euro za komplet z napedem i serwami .no i to kółeczko:) HYPE to zdaje sie jest takie tansze KYOSHO ,firmy chyba sa powiazane ze soba..

naped wystarczajacy , bezszczotka z reglerem... jedyna wada to zbyt miekki pret weglowy ktory juz wymienilem na sztywniejszy..

duzo lepszy model od EG o ile masz juz podstawy za sobą bo i delikatniejszy..

jezdzi caly czas ze mna w bagazniku , latam dla odprezenia po smiganiu helikiem.. :)

w kazdym razie polecam i to bardzo

Opublikowano

Dzięki HANS a powiedz mi jeszcze jak ten oryginalny silnik w tym Foxie. na pełnym gadzi idzie pod kontem 60-70* (to moim zdaniem jest mocny silnik w motoszybowcu)

Mam jeszcze silnik 450W więc jak bedzie trzeba to wymienię na ten co mam w domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.