Motylasty Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A co mi tam. ostatnio cos mało strugam modeli gdyż poniekąd bynajmniej ostatnio prowadziłem prace budowlano rozrywkowe. Wynikiem prac owych było powstanie modelarni przydomowej. Mój poprzedni kąt strugaczo - lepiacza zajmował ok. 2 m2 kuchni. Później zostałem wygnany do piwnicy. Zmiana miejsca pobytu mam nadzieję nie tymczasowy zaowocowała powstaniem powiedzmy modelarni prawie takowej jakiej chciałem. Całość oczywiście cały czas jest w małej przebudowie. Parę fotek od stanu surowego po dzień dzisiejszy. Budowa : Uzbrojenie : Twórczy nieład : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 o WOW ... no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Łuhuhu, się Tomku dorobiłeś pracowni . Pikne! :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No no, rozumiem Tomku że remont domu zacząłeś wlasnie od modelarni? Gratuluje edit. to kiedy oblewamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No wypraszam sobie. Do budowy modelarni nie użyłeś depronu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jak nie jak tak, podłoga jest z depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Twórczy nieład : Kolego Motylasty, jak zwykle żarty Was sie trzymają Mam kiepskie łącze i często najpierw widzę tekst, a dopiero potem fotki. Ale wierz mi, "twórczy nieład" to delikatnie powiedziane, nie spodziewałem się po Was aż takiego burdelu w nowej modelarni :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie. Bajzel taki, że nawet nie widać gdzie leżą czerwone szpilki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Faktycznie. Bajzel taki, że nawet nie widać gdzie leżą czerwone szpilki .Pewnie miał na sobie :wink: Modelarnia niczego sobie. Też mi się marzy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No ładna modelarnia ale zapewne Motylasty musiał iść do sklepu ze sprzętem do modelarni żeby to miejsce zapełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 KaliN, młodzieńcze, Tomek zbierał powoli ten sprzęt już gdzieś tak od 20 lat zapewne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zapewne Michał, może nawet ciut dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a jakiś wyciąg powietrza jest?? bo przy jakimś laminowaniu, malowaniu itp. to by się zapewne przydał Pomijam okno bo u mnie oknem się wietrzyło cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wyciąg i centralny odkurzacz w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 :shock: pięknie, mój garaż to pikuś przy Twojej piwnicy- Pan Pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ech.... będę musiał u siebie posprzątać.... zajmie mi to jakieś 20 lat....świetlnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Lata świetlne są miarą odległości, nie czasu. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 To się przenośnia nazywa. Tyle czasu, ile trzeba by przebyć pieszo dystans, który światło pokonuje w 20 lat Pojęcie czasoprzestrzeni w ujęciu wojskowym jest Wam zapewne znane ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Tomku to jak modelarnia gotowa to teraz latasz? Zauwazylem ze w TG to chyba tylko od świąt latacie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 We wojsku to raczej nie miał szansy być i nie będzie. Może się cieszyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.