ppompka Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No właśnie tylko przez to zrobie mniejsze dźwigary. Teraz pozostaje mi tylko namowić tate na to aby mi te kilka rzeczy zamówił. A czy średnica 12 mm to średnica w środku czy na zewnatrz ? Mówie o tej rurce http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Rozmiary rurek są zazwyczaj podawane w taki sposób, że podstawowy wymiar to średnica zewnętrzna; przy tej grubości ścianki otwór ma 10mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Aha dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Czy wydatek 15zl wiecej to taki problem - wkladasz kupe materiału, drogi sprzęt i nie stać cię na rurkę i dzwigar ? Nie żebym cie jakoś próbował zniechęcić ale jeżeli nie masz jak zdobyć odpowiednich materiałów to się wstrzymaj z budową a zakup odpowiednie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Wiecie co chyba nie dam rady wyciać rdzeni do tych skrzydeł i zacznę bydować Kolibra z modelarza. A czy balsa z havla jest dobra? Pytam sie bo jest dużo tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Czas realizacji zamówienia balsy z Havla jest nie do przyjęcia ... Jakościowo jest jak na moje spoko, chociaż graupner to nie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Czyli że długo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Nam powiedzieli, że minimum 3 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 :shock: To ja wole zapłacić 2-3zł więcej i mieć nastepnego prawie dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Powiedzą 3tyg a sie w 1,5 miesiaca nie obrobią ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.