diem Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam, Ktos orientuje sie gdzie kupie lewe smigla APC w Polsce? 10x4,7 badz 12x3,8 jak na fotkach? Przeszukalem kilka sklepow i nie znalazlem, moze ktos sie natknal? Ewentualnie jakis zagraniczny (sprawdzony choc troche) sklep? Z gory dzieki za pomoc i naprowadzenie ps. Tylko prosze nie dawajcie mi porad odnosnie obracania smigla, obrotow w druga strone itd. Troche inne zastosowanie.
MiQ27 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 nie dawajcie mi porad odnosnie obracania smigla, obrotow w druga strone itd. :?: takie porady świadczyłyby chyba o ciężkim zamroczeniu radzącego. To mniej więcej tak, jakby skrzydło wmontować spływem do przodu.
meloow Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 ja kupiłem ostatnio w modelarski.com co prawda nie APC ale graupner.
diem Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Ah, dodam tylko ze do elektryka potrzebne... o malym skoku... strasznie ciezko z tym... :F
kojot Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Tower Hobbies rozwiązuje zwykle problem dostawy śmigieł w tydzień. Przy kwocie zamówienia ok. 40-50$ cena śmigieł bezkonkurencyjna, paczka przychodzi prosto do domu.
diem Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Dzieki za podpowiedzi, w towerhobbies niestety takich nie maja, meczenie jakiegos sklepu nie ma chyba sensu bo beda musieli to sciagac tak samo jak ja, znalazlem jeden sklep w niemczech... www.apcprop.com nie wysyla do Polski z tego co widze.
MiQ27 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 www.apcprop.com nie wysyla do Polski z tego co widze.Puść im maila. Nie mają Polski w kalkulatorze kosztów wysyłki, ale to jeszcze nie znaczy, że nie wysyłają. Na ebay'u też tak kiedyś miałem - bezpośrednio online tylko USA, ale na maila dostałem szczegóły i koszty wysyłki do Polski.
diem Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Znalazlem tutaj jakby ktos potrzebowal... http://www.quadroufo.com/product_info.php?products_id=64&osCsid=a530f8a90d7be76ff4accbde7fcde3f5 Wychodzi niemal identycznie a maja wysylke do Polandii i nie trzeba nikomu :ass: truc
diem Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 Sam nie wiedzialem gdzie napisac, masz racje Tomku, poprosimy o przenosiny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.