tomekRC Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 oki mam 17 lat nie komentuje ... i zwracam honor KaliN P.S idę oglądać mecz . :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 tomekRC, nie o wiek chodzi spoko ... dla mnie to żenada w takiej Trzciance niedaleko Piły jest kilka druzyn "trampkarzy " tam jest ogień !!!!! dzieci 9-13 lat grają z werwą jak zgubią trampek to gonią za piłą w skarpecie ! stadion zawsze pełen ! dzieciaki grają za friko no czasem jakiś rodzic postawi lody drużynie ... a tutaj biorą po kilkaset tysięcy na łapę i nie potrafią przejąc piłki z podania ... to jest niby ich zawód a zawód to jedynie oni nam sprawili ....... tak jakby piekarz sprzedawał chleb z zakalcem a mówił ze to nowa moda.... albo szewc zostawiał dziurę w bucie nazywając to klimatyzacją....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółkoA to to już nawet komentować nie będę, to że pod prąd to berecik, ale oni normalnie mają kierownicę w jedną stronę skręconą a jadą w stronę odwrotną.Gupie to jak nie porównując tapeta w motylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Teraz mają zmienić na tor w kształcicie ósemki .. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółko i 5 tysięcy co płaci za obsypywanie ich żużlem? a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółkoA to to już nawet komentować nie będę, to że pod prąd to berecik, ale oni normalnie mają kierownicę w jedną stronę skręconą a jadą w stronę odwrotną.Gupie to jak nie porównując tapeta w motylki Dwóch Brutusów się zebrało... :> :/ :devil: A modelarski zapach na stadionie to co?! Pikuś?! :roll: ...pan Pikuś? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 fe używają ekologicznych olejów............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A ja się ciesz , że przegrali. Nie pojadą do RPA- prezesi zostaną w domu ,a tak 3/4 PZcośtam by na nasz koszt bawiła się na wakacjach w RPA podczas 3 czy 4 obowiązkowych meczów które musi drużyna grać (ze skutkiem wiadomym). A tak nici z wakacji i może coś więcej w końcu ten PZ... w dupę kopnie. Najlepiej ich wszystkich zwolnić zostawić LEo i niech zrobi drużynę po swojemu bez pomocników z za pleców Lato i spółki. Pewnie chłopaki z drugiej ligi by wtedy lepiej grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Nie pojadą do RPA- prezesi zostaną w domu ,a tak 3/4 PZcośtam by na nasz koszt bawiła się na wakacjach w RPA podczas 3 czy 4 obowiązkowych meczów które musi drużyna grać (ze skutkiem wiadomym). A tak nici z wakacji i może coś więcej w końcu ten PZ... w dupę kopnie. To ja Wam powiem! Nasi piłkarze im na złość zrobili! Oni to muszą te bite 90 minut udawać że wiedzą o co chodzi w tym kopaniu kulki, a reszta się zabawia. A tak powiedzieli finito - i pobawili się w wspomnianego Jagiełłę. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A wiecie czym się różni żużlowiec od motocyklisty ? Ten drugi skręca też w prawo PS. Stare, ale z obserwacji wynika, że niektórzy nie słyszeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 99% sportu teraz jest tylko po to by doić plebs zwany "kibicem" płacić za bilet by facet obok po pijaku darł mi się do ucha?....chore Osobiście nie lubię piłki nożnej a jako kibic na stadionie nie pojawię się już nawet jako towarzysz. Całkowicie mi ten sport nie odpowiada włącznie z atmosferą na trybunach (chodź pewnie czasem wyjątki się zdarzają). Natomiast lubię inny sport, też uważany przez niektórych jako "bezsensowny" ale i tak przecież nie ma takiego który odpowiadałby wszystkim. I tu na trybunie chętnie bym zasiadł, chodź sam nigdy nie miałem okazji tego sprawdzić kultura kibica tego sportu wydaje się być całkiem inna (wpadki co prawda też się zdarzają) - Piszę o F1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Hehe, przypomina mi się komentarz z telewizji, po wiadomościach prezenter stwierdza: "Na koniec mam dla Państwa 3 wiadomości, dwie dobre i jedną o piłce noznej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.