tomekRC Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 oki mam 17 lat nie komentuje ... i zwracam honor KaliN P.S idę oglądać mecz . :rotfl:
utopia Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 tomekRC, nie o wiek chodzi spoko ... dla mnie to żenada w takiej Trzciance niedaleko Piły jest kilka druzyn "trampkarzy " tam jest ogień !!!!! dzieci 9-13 lat grają z werwą jak zgubią trampek to gonią za piłą w skarpecie ! stadion zawsze pełen ! dzieciaki grają za friko no czasem jakiś rodzic postawi lody drużynie ... a tutaj biorą po kilkaset tysięcy na łapę i nie potrafią przejąc piłki z podania ... to jest niby ich zawód a zawód to jedynie oni nam sprawili ....... tak jakby piekarz sprzedawał chleb z zakalcem a mówił ze to nowa moda.... albo szewc zostawiał dziurę w bucie nazywając to klimatyzacją.......
Motylasty Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółkoA to to już nawet komentować nie będę, to że pod prąd to berecik, ale oni normalnie mają kierownicę w jedną stronę skręconą a jadą w stronę odwrotną.Gupie to jak nie porównując tapeta w motylki
tomekRC Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Teraz mają zmienić na tor w kształcicie ósemki .. :devil:
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółko i 5 tysięcy co płaci za obsypywanie ich żużlem? a czterech co jeździ pod prąd na stadionie w kółkoA to to już nawet komentować nie będę, to że pod prąd to berecik, ale oni normalnie mają kierownicę w jedną stronę skręconą a jadą w stronę odwrotną.Gupie to jak nie porównując tapeta w motylki Dwóch Brutusów się zebrało... :> :/ :devil: A modelarski zapach na stadionie to co?! Pikuś?! :roll: ...pan Pikuś? :mrgreen:
utopia Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 fe używają ekologicznych olejów...............
Tomek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A ja się ciesz , że przegrali. Nie pojadą do RPA- prezesi zostaną w domu ,a tak 3/4 PZcośtam by na nasz koszt bawiła się na wakacjach w RPA podczas 3 czy 4 obowiązkowych meczów które musi drużyna grać (ze skutkiem wiadomym). A tak nici z wakacji i może coś więcej w końcu ten PZ... w dupę kopnie. Najlepiej ich wszystkich zwolnić zostawić LEo i niech zrobi drużynę po swojemu bez pomocników z za pleców Lato i spółki. Pewnie chłopaki z drugiej ligi by wtedy lepiej grali.
El-Diablo Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Nie pojadą do RPA- prezesi zostaną w domu ,a tak 3/4 PZcośtam by na nasz koszt bawiła się na wakacjach w RPA podczas 3 czy 4 obowiązkowych meczów które musi drużyna grać (ze skutkiem wiadomym). A tak nici z wakacji i może coś więcej w końcu ten PZ... w dupę kopnie. To ja Wam powiem! Nasi piłkarze im na złość zrobili! Oni to muszą te bite 90 minut udawać że wiedzą o co chodzi w tym kopaniu kulki, a reszta się zabawia. A tak powiedzieli finito - i pobawili się w wspomnianego Jagiełłę. :mrgreen:
MiQ27 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 A wiecie czym się różni żużlowiec od motocyklisty ? Ten drugi skręca też w prawo PS. Stare, ale z obserwacji wynika, że niektórzy nie słyszeli
marcin133 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 99% sportu teraz jest tylko po to by doić plebs zwany "kibicem" płacić za bilet by facet obok po pijaku darł mi się do ucha?....chore Osobiście nie lubię piłki nożnej a jako kibic na stadionie nie pojawię się już nawet jako towarzysz. Całkowicie mi ten sport nie odpowiada włącznie z atmosferą na trybunach (chodź pewnie czasem wyjątki się zdarzają). Natomiast lubię inny sport, też uważany przez niektórych jako "bezsensowny" ale i tak przecież nie ma takiego który odpowiadałby wszystkim. I tu na trybunie chętnie bym zasiadł, chodź sam nigdy nie miałem okazji tego sprawdzić kultura kibica tego sportu wydaje się być całkiem inna (wpadki co prawda też się zdarzają) - Piszę o F1.
Pawel_W Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Hehe, przypomina mi się komentarz z telewizji, po wiadomościach prezenter stwierdza: "Na koniec mam dla Państwa 3 wiadomości, dwie dobre i jedną o piłce noznej"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.