Skocz do zawartości

Jaki to silnik?

casamio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy orientujecie się może co to za silnik? Może ktoś taki posiada?

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Mam nadzieje że chociaż widać te zdjęcia :oops:

Opublikowano

dzieki za szybka odpowiedź.

ruski :shock: ? no dobrze, a czy on może działać na normalnym modelarskim paliwku?

A że ruski to pewnie lipa jakaś?

Opublikowano

No tak nie da się ukryć że faktycznie bardzo podobne, czyli geniusz rosyjskiej myśli technicznej. Trudno jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o modelarstwo, na początek musi wystarczyć :|

Dzieki za pomoc :)

Opublikowano

A że ruski to pewnie lipa jakaś?

geniusz rosyjskiej myśli technicznej

jestem totalnie zielony jeżeli chodzi o modelarstwo

:shock: Noooo.

Przez grzeczność nie zaprzeczę

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia wiem, że Rosjanie zza starych dobrych czasów czerwonego sztandaru, nawet się starali. Może ne była to myśl techniczna zbyt wyrafinowana, ale za to prosta i skuteczna. Osobiście się śmieję, że jak silnik, to miał w razie wojny myśliwce napędzać, a jak wiatrówka, to miała czołgi niszczyć. :D

Niestety, po Pierdustrojce rosjanie sporo sobie zapożyczyli od braci w wierze w system jedynie prawdziwy i znacząco zaczeli wypuszczać gnioty, oszczędzając na czym się dało.

Oczywiście, jak wszędzie, są firmy i osoby, które się starają i dorównują jakością wyrobów światowej czołówce. Tylko, że dziś naprawdę trudno wyłowić perełki z błota. :?

Opublikowano

Słuchajcie (właściwie to czytajcie) jak mój trenerek z tym poleci i mi się zabawa spodoba to kupie jakiś porządniejszy silniczek. Dziadostwo, no trudno ale podobno nawet działa. myślicie żebym się go pozbył i od początku nim sobie głowy nie zawracał? to Wy jesteście doświadczonymi modelarzami, mam nadzieję że coś poradzicie :|

Opublikowano

Dałeś fotki akurat nie te :(

Jeśli to Poljot, to radzę zapomnieć, bo to cholerstwo było zdecydowanie nieudane...

Łaskę robiło, że wogóle samo się kręciło, o użytecznej pracy nie było co marzyć :evil:

Opublikowano

Śmiać mi się chce bo brzmi to naprawde poważnie, takie dziadostwo produkować :mrgreen:

Tak czy inaczej dzięki wszystkim za uwagi. mam całą zime na uruchomienie modelu, to pewnie coś kupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.