MacFlyer Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Witam, przyszło mi namyśl, jako ze sezon halowy się zbliża, zrobić takie spotkano, mini-piknik halowy i wspólnie polatać modelami klasy indoor nie będą to zawody lecz latanie na luzie, wymiana doświadczeń itp. hala w Chełmie jest dosyć duża powierzchnia użytkowa boiska głównego 26,0 x 42,2 = 1175 m2; do tego miejsce nad ponad 1000 krzesełkami linki do zdjęć http://picasaweb.google.com/ikar.chelm/F1N2007#5149500813602170322 http://picasaweb.google.com/ikar.chelm/F1N2008#5164258732316910482 Paweł_W był u nas i latał to coś może powiedzieć o niej spotkanie myślę odbyło się na przełomie listopada/grudnia albo wcześniej, a halę można by wynająć np od 14 do 21 co do ceny to jeszcze nie wiem jaka byłaby trzeba się zorientować (myślę ze podam info w następnym tygodniu) w miedzy czasie można by tez zorganizować jakiś posiłek zaproszenie jest kierowane oczywiście do wszystkich modelarzy, ale w szczególności do tych z woj Lubelskiego, bo będą mieli najbliżej oczywiście jak ktoś przyjedzie z wawy czy krakowa to tez byłoby fajnie. no i pytanie czy są chętni/zainteresowani i warto coś takiego zorganizować? pozdrawiam Maciek! edit zapomniałem dodać ze kosiarki tez być mogą ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Koszenie parkietu? Bez sensu... :D Powiem tak - hala genialna. Kilka (naście?) depronów na raz spokojnie poleci. Zapas CA i aktywatora w plecak, ładowarka, ze 2 modele i naprawdę super sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jestem za. Zastanawiam sie tylko czy nie lepiej wynajac hali na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 zorientuje sie jak z ta hala, i sprobuje zalatwic coby bylo i tanio i dlugo a tymczasem zrobmy wstepna liste chetny 1. pawel_w 2.alchemique 3.ja 4. instruktor z modelarni z chelma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 z ciekawości... ile +- kosztuje wynajęcie tej sporej sali na godzinę? czy to się w ogóle opłaca na kilka osób? pytam bo... w Białymstoku chętnie bym na coś takiego się pisał... a modelarzy tam sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ja się piszę, i chętnie pomogę gdyby trzeba było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 UWAGA MODE ON! Jutro od 17 do 21 jest możliwość polatania na w/w hali. Wstęp za darmo, koniecznie trzeba mieć buty na zmianę. UWAGA MODE OFF! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Na przełomie listopada i grudnia to i my Parczewiacy się piszemy. Conajmniej dwie osoby, ja i "Ostry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Na przełomie soboty i niedzieli tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Maciek, próbowałem się do Ciebie dzisiaj dodzwonić, ale dostałem pewnie zły numer bo ciągle jest poza zasięgiem. Mieliśmy ochotę przyjechać do Was dzisiaj na halę polatać. Jak będziesz jeszcze organizował wynajęcie sali to proszę o kontakt ze dwa dni wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.