kr3cik Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Tak się ostatnio bawię Sorki za słabą jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Nie ma jak to latanko na zboczu. Góreczki macie niskie ale nośne do tego termika ,raj jak dobrze wieje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Góreczka fajna, lata się świetnie problem tylko w tym, że na wschodni wiatr, a tego w ciągu roku jak na lekarstwo. Niemniej loty powyżej godziny bez między lądowania to jest to, a ląduje kiedy postanowię a nie kiedy skończy się pakiet a termiki brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam Nooo, faaajne... A u mnie najwyższa górka to wał przeciwpowodziowy od Warty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Super! U mnie to jest takie małe zbocze w Kuraszkowie. Muszę się tam wybrać polatać moim foxem. Powinno być fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Mały pokaz slajdów ze zbocza Edit: Dodaje kolejny pokaz slajdów tym razem loty na górze Matysce i Ochodzitej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie to że się czepiam, ale walnąłeś ortografa Pisze się slideshow a nie slideschow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Heh na filmie dobrze a w opisie źle nie przyuważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 No to i ja dołożę swoją fotkę z przed kilku lat na tym samym zboczu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Dzięki Szczepan za wskazanie tego zbocza w Kościelnej Wsi. Gdyby nie Ty to nigdy bym tam pewnie nie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Szczepan, Ty to w zielonej kurtce, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Szczepan, Ty to w zielonej kurtce, prawda?Podejrzewam, że to zdjęcie aż tak stare nie jest;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam Oczywiście, że Szczepan to ten w zielonej kurtce a zdjęcie jest zeszłoroczne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 podłącze sie pod temat w poznaniu tez mamy fajną górkę ma malcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam cyrax_ojz chyba dzisiaj (4.10.2009r) ten film nie był kręcony. Wiało z zachodu 8-10m/s. No jak przy takim wietrze Twoje skrzydełko potrawisz utrzymać w powietrzu, to... ja swoją proximą II mam cykora latać powyżej 6m/s (narazie, zobaczymy w przyszłym sezonie :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ale jesteście ciekawscy ale co mi tam przyznam się :wink: a tak naprawdę to jest Piotruś, taki malutki chłopczyk, jak wchodzi do modelarni to pochyla głowę (zawadziłby o futrynę) choć teraz studiuje w Toruniu i niezbyt często bywa w modelarni.choć zdarza mu się.O ile wiem mistrz świata w którejś z kategorii wioślarstwa Nie pamiętam :shock: jakiej może sam o tym napisze Ta górka w Poznaniu chyba nieco mniejsza od naszej , a na jakim kierunku przcuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.