Jump to content

Guppy na ,,zboczu"

kr3cik

Recommended Posts

Posted

Góreczka fajna, lata się świetnie problem tylko w tym, że na wschodni wiatr, a tego w ciągu roku jak na lekarstwo. Niemniej loty powyżej godziny bez między lądowania to jest to, a ląduje kiedy postanowię a nie kiedy skończy się pakiet a termiki brak :D

Posted

Super! U mnie to jest takie małe zbocze w Kuraszkowie. Muszę się tam wybrać polatać moim foxem. Powinno być fajnie.

• 3 weeks later...
Posted

Mały pokaz slajdów ze zbocza

Edit:

Dodaje kolejny pokaz slajdów tym razem loty na górze Matysce i Ochodzitej

Guest Anonymous
Posted

Nie to że się czepiam, ale walnąłeś ortografa ;) Pisze się slideshow a nie slideschow ;)

Posted

Dzięki Szczepan za wskazanie tego zbocza w Kościelnej Wsi. Gdyby nie Ty to nigdy bym tam pewnie nie latał.

Posted

Szczepan, Ty to w zielonej kurtce, prawda?

Podejrzewam, że to zdjęcie aż tak stare nie jest;)
Posted

Witam

cyrax_ojz chyba dzisiaj (4.10.2009r) ten film nie był kręcony. Wiało z zachodu 8-10m/s. No jak przy takim wietrze Twoje skrzydełko potrawisz utrzymać w powietrzu, to... ja swoją proximą II mam cykora latać powyżej 6m/s (narazie, zobaczymy w przyszłym sezonie :wink: )

Posted

Ale jesteście ciekawscy :D

ale co mi tam przyznam się :wink:

a tak naprawdę to jest Piotruś, taki malutki chłopczyk, jak wchodzi do modelarni to pochyla głowę (zawadziłby o futrynę) choć teraz studiuje w Toruniu i niezbyt często bywa w modelarni.choć zdarza mu się.O ile wiem mistrz świata w którejś z kategorii wioślarstwa Nie pamiętam :shock: jakiej może sam o tym napisze :D

Ta górka w Poznaniu chyba nieco mniejsza od naszej , a na jakim kierunku przcuje?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.