Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
krankor, To jest chyba coś od makiet kolejek, ale jak szukam tego czegś po sumbolach, to cena tego poniżej 100dolców nie schodzi, więc to może być naprawdę rodzynek. NIe wiem czy nie jest to imitator dźwięku do jakiegos modelu pociągu.
Opublikowano
krankor, modelarstwo to nie tylko Twoje samoloty :) Istnieją jeszcze np. kolejki, i Marklin rzeczywiście produkuje akcesoria do nich. To wygląda na jaki sterownik.
Opublikowano

Tak jak pisałem to naprawdopodobniej generator dźwięku, myślę że dla kolejarzy-makietowców w tej cenie to byłaby niezła okazja, cena katalogowa to 168$ czyli około 470zł

Opublikowano

Chodziło mi głównie o to, że sprzedający mógłby choć nazwać to coś. Skąd mam wiedzieć, że ja tego właśnie potrzebuję :D To wygląda prawie jak jakaś karta do komputera

Opublikowano

"To spin" tłumaczy się także jako "wirować"... więc pewnie jakiś laik przetłumaczył dosłownie ;]

I tak to nie przebije pewnej osoby, która z uporem maniaka wmawiała mi, że w aucie nie ma obrotomierza tylko obrotościomierz :lol:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będąc na kupnie szybowca zwróciłem uwagę na tą ofertę

http://allegro.pl/szybowiec-szd-promyk-i1766709691.html

Mimo "profesjonalnego " opisu właściciel Promyka ukrywa troszkę więcej jak obtarcie krawedzi natarcia skrzydła..Model trochę już przeszedł,kadłub w stanie wskazującym na wiele napraw (do tego stopnia że syn zapytał mnie czy on był wybetonowany..),troche podmalowywany nieudolnie ,popekana szpachla ,skrzydła też cos robione ,ponoc wzmacniane węglem ,serwo w skrzydle od lotki prawdopodobnie zerwane zęby,przy kierunku zerwany snap-ogólnie stan dośc umęczony..choc na fotach wygląda ciekawie.

Mimo 120 km wycieczki w jedną stronę nie żałuję że pojechałem ,gdybym kupił w "ciemno " chyba bym odwiózł z powrotem..

Ogólnie nie polecam-za tą cenę,chyba że ktoś sporo utarguje, poświeci czasu i trochę kasy na odratowanie modelu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.