PROTON Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja to sobie kiedyś manicure szlifierką stołową robiłem, drobny kamień był założony. Skóry nie ruszył a paznokieć bardzo dobrze brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Hehe, dobre ;d ja ma taka do celów modelarskich ;p I zejdźcie z Fifiego- dobry link w dobrym temacie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 niech żony kupują - ich mężowie będą zadowoleni:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 niech żony kupują - ich mężowie będą zadowoleni:DMłody kolega, a już nieźle "kompinuje"(jak mawiał Pan Majster). Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 http://allegro.pl/pompa-paliwa-12v-como-drills-i1990699855.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 "Pompa zębata na paliwo stałe. Do silników elektrycznych 12V prądu stałego." Nie mogę przestać się śmiać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 O matko, te translatory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 http://allegro.pl/muchmore-i2020596575.html "Muchomor"... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Albo autor aukcji już zmienił albo źle przeczytałeś co napisał, bo jak byk jest w aukcji "Muchmore" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie zmienił, a ja dobrze przeczytałem, ale mi się skojarzyło :-) A opis jest też fajny... Jak nie wie, co sprzedaje, to skąd wziął cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 to mnie zmyliłeś "" bo to oznaczenie cytowania 8) a skąd wziął cenę... nie ważne skąd ważne że dla potencjalnego kupującego i tak taniej niż w sklepach poza PL :mrgreen: Googlowanie podaje ceny od 5 do 10 $ za 10ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie jest to modelarskie, ale nie mogłem się powstrzymać. Polecam OPIS. http://allegro.pl/bmw-burakowoz-wies-parnik-tuning-i2024268693.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ....no, gościu konkretny... Sam jeżdżę trzydrzwiówką i jestem zadowolony :wink: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Tu to sobie ktoś ewidentnie jaja z nudów robi, żeby się popisać przed kolegami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 albo ktoś myśli że znajdzie tępego dresa co to kupi:D co do ofert to odbiornik e-sky 6ch dobry jest za 35zł w modelarni i ten sam za 80zł w nitrotek czy gdzieś więc również rodzynek,skoro modelarnia tez zarabia to ile tamci 150% :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://allegro.pl/tasma-zbrojona-wloknem-szklanym-klej-19mm50m-i1980389667.html#tabsAnchor "Przesyłka kurierska pobraniowa-40zł" :devil: :devil: :crazy: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 http://allegro.pl/tasma-zbrojona-wloknem-szklanym-klej-19mm50m-i1980389667.html#tabsAnchor "Przesyłka kurierska pobraniowa-40zł" :devil: :devil: :crazy: :lol2: Co w tym dziwnego? takie są ceny niestety, firmy z umowami wysyłają za 20 -25 zł, widocznie nie ma podpisanej umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A nawet jak sobie liczy 40zł to co? ja wiele razy zaniżam wartośc przedmiotu po to by nie placic duzej prowizji, a wysylka jest droższa. Alledrogo nie pobiera opłat od kosztów wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 A nawet jak sobie liczy 40zł to co? ja wiele razy zaniżam wartośc przedmiotu po to by nie placic duzej prowizji, a wysylka jest droższa. Alledrogo nie pobiera opłat od kosztów wysyłki. A sprzedajesz towar czy usługę wysyłkową? Informujesz klienta o zaniżonej wartości produktu i zwracasz także koszt wysyłki jeśli towar okaże się wadliwy lub zostanie zwrócony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://allegro.pl/extreme-okulary-z-kamera-mini-dv-3264x2448-bcm-i2033489740.html Zastanawiam się czy tego nie zgłosić bo facet przesadza, z 70zł oszczędza na prowizji sporo zwłaszcza, że na 1 aukcji sprzedaje ~6-10 sztuk. Jest to nielegalne na allegro bo ewidentnie bcm to nie jest tylko kup teraz bez prowizji. Potem gość odda 1zł jak się zepsuje bo tylko kosztował przedmiot a nie wysyłka. Czasem można 10zł dodać do PP tłumacząc się, że paliwo na dojazd kosztowało...ale nie 70 :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.