RomanJ4 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie ma sprawy, też mam taki, już.... ze 30-pare lat.. (ale ten czas leci..) Nawet do niego dorobiłem gaźnik RC (na podstawie zdjęcia z "Modelarza" i książki Mistrza Schiera "Miniaturowe silniki spalinowe"), ale nigdy go z tym gaźnikiem nie wypróbowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Nie jest to aukcja allegro, ale ze znanego sklepu. Wygląda mi to na zwykła naklejkę, więc trochę pojechali. Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Może miało to jechać do Indii - tam TEN symbol jest powszechnie używany jako znak szczęścia i pomyślności ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To trochę podobnie jak ze świętem 1 Maja. Wiekszości kojaży się z komunizmem, a własciwie to zostało przez Miedzynarodówkę zawłaszczone w 1889 roku, podobnie jak ten znany od tysiecy bodaj lat dalekowschodni symbol przez nazistów. Ale jeśli ma służyć tylko i wyłącznie do waloryzacji modelu, a nie do propagowania idei przecież, to nikt czepiać się nie powinien. Trudno byłoby na przykład wyobrazić sobie film fabularny o II wojnie światowej, w ktorym grani przez aktorow hitlerowcy mają mundury bez swastyk, krzyży żelaznych czy "trupich główek". Albo Rosjanie w filmie "Katyń" czapki bez czerwonej gwiazdy, za to z różowym kółkiem, wiec nie przesadzajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzisiaj na HK pojawił się taki "ufolot" : Zastanawia mnie jak to będzie latało? Mimo niskiej ceny, istnieje ryzyko ze względu na proporcje, będzie to latało jak kamień w amoku? Co o tym sądzicie? Poza tym dla mnie wizualnie to brzydal Z drugiej strony konstrukcja nietypowa robiąca wrażenie w stylu "to coś lata?". http://www.hobbyking...000mm_Kit_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzisiaj na HK pojawił się taki "ufolot" : Zastanawia mnie jak to będzie latało? Mimo niskiej ceny, istnieje ryzyko ze względu na proporcje, będzie to latało jak kamień w amoku? Co o tym sądzicie? Poza tym dla mnie wizualnie to brzydal Z drugiej strony konstrukcja nietypowa robiąca wrażenie w stylu "to coś lata?". http://www.hobbyking...000mm_Kit_.html Tak brzydki że aż piękny ps. Darek - ale dlaczego w NIECIEKAWYCH OFERTACH ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Może miało to jechać do Indii - tam TEN symbol jest powszechnie używany jako znak szczęścia i pomyślności ... To trochę podobnie jak ze świętem 1 Maja. Wiekszości kojaży się z komunizmem, a własciwie to zostało przez Miedzynarodówkę zawłaszczone w 1889 roku, podobnie jak ten znany od tysiecy bodaj lat dalekowschodni symbol przez nazistów. Ale jeśli ma służyć tylko i wyłącznie do waloryzacji modelu, a nie do propagowania idei przecież, to nikt czepiać się nie powinien. Trudno byłoby na przykład wyobrazić sobie film fabularny o II wojnie światowej, w ktorym grani przez aktorow hitlerowcy mają mundury bez swastyk, krzyży żelaznych czy "trupich główek". Albo Rosjanie w filmie "Katyń" czapki bez czerwonej gwiazdy, za to z różowym kółkiem, wiec nie przesadzajmy... Chodziło mi o to ze ramiona swastyki zrobili w druga stronę, bo na moje oko to zwykła naklejka a nie jakieś wodne badziewie które przykleja się wierzchem na model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Tak brzydki że aż piękny ps. Darek - ale dlaczego w NIECIEKAWYCH OFERTACH ??? Jakoś tak wyszło samo z siebie. Nie chciałem tworzyć nowego tematu a wydał mi się na tyle brzydaczny że mnie skusiło wrzucić to tu na tapetę. Na pewno gdybym go miał, to by się znalazł na nim napis brzydactwo, czcionką typu klex Na myśl przychodzi mi jeszcze inna nazwa, ale nie chce przekreślać na wstępie jego właściwości lotnych skoro nie miałem w rękach i nie latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 O proszę: http://allegro.pl/odbiornik-futaba-fasst-8ch-2-4ghz-s-spec-i2864035911.html Odbiornik super i sprzedający dobrze o tym wie i pewnie dlatego chce taką sumę.. - Już nie pierwszy raz ten spekulant dał się poznać dzięki kosmicznie zawyżonymi cenami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Niewiedza bywa kosztowna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Właściwie, to opis aukcji nosi znamiona oszustwa, bo widnieje tam: "Odbiornik Futaba FASST 8Ch 2.4Ghz S-spec". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptysiu Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 To coś ciekawego http://allegro.pl/sm...2859531627.html niby wszystko ok, ale nieświadomi ludzie licytują a i tak nie kupią .Teoretycznie sprzedał go 2 razy i ciagle sprzedaje nawet dostał pozytywa za sprzedaż .Wystarczy wpisać w zakończonych aukcjach Śmigłowiec E-Sky BELT-CP-V2 :: Wawa i jest cała historia sprzedaży. Po co to robi, niech da kup teraz za tyle co chce a nie robi ludzi w konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 http://allegro.pl/samolot-u-s-aircore-dla-majsterkowiczow-i2870040556.html Bardzo "ciekawie" wyglądający model. Co to za materiał został użyty do konstrukcji tego modelu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chasz61 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Materiał przypomina siding elewacyjny (PCV) .Podobne są panele ścienne ale mają większe komory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 TEKTURA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nie tektura.To jest coroplast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 To jest tekpol http://www.gekoplast.pl/product,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 aparatura pistoletowa 2,4GHz - okazja!!! http://allegro.pl/aparatura-pistoletowa-flying-fish-1-10-okazja-i2896843673.html a ma rozciągana anteną i miejsce na kwarc (na 2gim zdjęciu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 aparatura pistoletowa 2,4GHz - okazja!!! http://allegro.pl/ap...2896843673.html a ma rozciągana anteną i miejsce na kwarc (na 2gim zdjęciu) Klikając tego linka jest aparatura w technologii 27 Mhz a nie 2,4 Ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Gość zmienił już opis. Było 2,4GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.