Łukasz1 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Ciekawe czemu nikt z z modelarzy z dobrze opanowanym warsztatem akrobacyjnym w aeromusicalu nie wystąpi w "Mam Talent"
madrian Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Bo są za mondrzy na gupie programy dla rencistek Ja tam osobiście nie lubię Kuby W. na tyle, by podpierać jego sceniczny image i pompować portfel, swoim kosztem. :wink:
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Tu byly plany (w uk) chlopaki mieli zamiar wystapic w Britain got talent, ale jakos odpuscili - pomysl niezly - tylko obawiam sie, ze wiekszosc woli ogladac podskakujace i piszczace laski na scenie - ewentualnie psa, ktory chodzi na tylnych lapach.. Moze jakby to polaczyc - pies tanczy - laska spiewa i lata jednoczesnie ?????
KaliN Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Może jakby to połączyć - pies tańczy - laska śpiewa i lata jednocześnie ????? no to do roboty mammuth do psa ci trochę brakuje ale ... chodzisz na tylnych łapach hymm teraz laska ( zastosujesz "dietę cód " a włosy ci się doczepi albo ) śpiewać ( puści się z playbacku) a latać to chyba trochę umiesz no i mamy 3 w 1 mamucie :shock:
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 do psa ci trochę brakujedzieki - nigdy Ci tego nie zapomne - uwierz mi...a latać to chyba trochę umiesznooo - ale chodzi o to aby podziwiali, a nie chowali sie gdzie popadnie...A co do spiewania to Ty bedziesz - potrzebny cienki glosik jest :twisted:
KaliN Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 potrzebny cienki glosik jest :twisted: niestety przeszedłem mutację
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 potrzebny cienki glosik jest :twisted: niestety przeszedłem mutację Poczekaj jak Ci sie odwdziecze za tego psa - bedziesz mial kolejna do przejscia :devil:
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 hehe spoko to był żarcik Juz sie balem, ze mnie ogolic chcesz i odchudzic :shock:
madrian Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 potrzebny cienki glosik jest :twisted: niestety przeszedłem mutację To się leczy... Potrzeba dwie cegły, leczącego i pomocnika do trzymania pacjenta. Zabieg trwa około sekundy lub mniej i jak twierdzą uczeni rosyjscy, jest właściwie bez bezbolesny. Trzeba tylko uważać na palce. Skuteczność gwarantowana. W przypadkach granicznych, przeprowadza się natychmiast kurację powtórzeniową. Czasem nawet kilka razy. :devil:
KaliN Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 To się leczy... Potrzeba dwie cegły, leczącego i pomocnika do trzymania pacjenta. Zabieg trwa około sekundy lub mniej i jak twierdzą uczeni rosyjscy, jest właściwie bez bezbolesny. Trzeba tylko uważać na palce. Skuteczność gwarantowana. W przypadkach granicznych, przweprowadza się natychmiast kurację powtórzeniową. :devil: Czyli u mammuta też pomoże a wtedy ja potrzebny nie będę
Gość miszczu Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Aeromusical może... Ja jeśli już to namawiałbym kogoś(widziałem 2 naszych młodych zawodników którzy robili z helikami takie rzeczy że szok) z czołówki freestyle heli żeby tam poszedł z 450'tką (500 chyb by była za duża na takie studio). I zrobić freestyle pod muzyke. PS mamuth czemu nie wystąpisz w "mam talen" wystarczy że wejdziesz i np. zatańczysz(byle co). Tańczący mamut... to będzie show :mrgreen:
KaliN Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Tylko pamiętaj na 4 nogach bo w końcu ile miały mamuty nóg ?? aaa... bym zapomniał musisz jeszcze sobie ogon dokleić .
Tomisław Piotr Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 KaliN, Ty naprawdę chcesz, żeby Ci Mammuth oko kłem wydziobał?
mammuth Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Pomysl z ceglami mi sie jakos bardziej podoba ... Ps. Przypominam, ze mammuthy sa pod ochrona !!!
karlem Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 ...się młodzież na zielonego uparła, jakby nie wiedzieli, że pod ochroną ( i mamuty i Zieloni). A co dziwniejsze, to jeden Kurp, a drugi z Ziem Wyzyskanych - dziwna zgodność. A poza tym czuję się w obowiązku, bo to ex-sąsiad zza miedzy, a i podlizać się władzy nie zawadzi. Jakeście tacy cwani, to sobie sami występujcie w durnych programach :ble:
diem Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 żeby tam poszedł z 450'tką Zobaczylem wlasnie jak urywa mu sie pasek ogona i leci w tlum Heli zbyt zawodne na takie programy, w dojczach widzialem chyba jak latali halowkami w duecie, tylko to chyba "mam dojczland talent" nie byl.
Gość miszczu Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Heli zbyt zawodne Czy dobrze przygotowany helik jest bardziej zawodny od samolotu to bym się spierał
diem Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Starczy ze policzysz ilosc elementow ktore moga zawiesc. Nie trzeba zbyt duzo kalkulowac
mammuth Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 jak padnie silnik to spada - a samolot hmm nazwijmy to poszybuje Jak przywali to lopaty moga odleciec kawalek - wielkosc i waga - w halowce za to spadnie z propsavera. Chyba zeby siatke dac przed publika
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.