kirby Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich, mam na imię Marcin, mam 25 lat, mieszkam w Łomży. Lotnictwem interesowałem sie odkąd pamiętam, a modelarstwo pojawiło sie gdzieś w szkole podstawowej. Aktualnie posiadam SZD-51 Junior (1:5) i model F3A z jakiegoś starego czeskiego zestawu, a niedawno wytworzyłem makietę browaru do muzeum . Miło mi, że mogę być na pokładzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 I bracia cię witają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witaj! Mam nadzieję że będziesz tutaj czuł się dobrze Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Cześć KIRBy, witaj na forum, widzę że coraz więcej osób pojawia się z niedalekich stron, bo w sumie ty z Łomży ja z Hajnówki, może na wspólne latanie się dogadamy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.