TooM Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ponad dwie godziny przed Twoją informacją na forum ACES zamieściłem taki tekst . temat : Zawody ESA w Wawie - tym razem jesień Wysłany: 2009-10-17, 12:04 Kochani .Trudno mi jechać w sumie 700 km na nie wiadomo gdzie .Może Piotrek będzie zły ale ja sobie na taką podróż nie pozwolę. Na zawody przygotowane chętnie przyjadę ale tak to xxxx . Miałem za pół godziny wyjeżdżać. Będzie więc 12 zawodników,trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam Zawody odbyły sie i mimo wielu problemów Przemka wyszło super, organizacja jak zwykle w Warszawie super a atmosfera? Trzeba było przyjechać .I najważnjejsze STARACHOWICE obroniły Warszawe dwa pierwsze miejsca. Jeszcze raz dziękujemy organizatorom za wspaniała zabawe. Szkoda tylko ze reszta z Polski nie dojechała. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.