marcin_cbr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nie wiem,czy widzieliście,ale mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Może nie jest największy RC, ale i tak robi duuże wrażenie Lubię tego An'tka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Zgadza się,nie największy,ale byłem ciekawy czy ktoś już zbudował ten samolot(RC),i znalazłem ten film.Niesamowity jest ten Antonow :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Hm, to fajne jak niektórym pomaga skręcenie anteny w nadajniku, lub barków. Można powiedziec "wlatują" całym ciałem. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 a widzieliście tego troszkę większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 a widzieliście tego troszkę większy Ale jak wolicie to też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam Zgłupłem :crazy: :roll: :crazy: Z tego co się orientuję to AN 225 to rosyjski samolot transportowy (chyba, że się mylę) To po jakiego zbója jest holowany za samoloten? Co Putin zrobił samolot a Miedwiediew przerobił na szybowiec w ramach oszczędności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 W pierwszym linku jest wszystko opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 To po jakiego zbója jest holowany za samoloten? Co Putin zrobił samolot a Miedwiediew przerobił na szybowiec w ramach oszczędności? A w 97 kryzysu nie było przypadkiem :lol2: No co? Na silniki i podwozie nie starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Z czego ten kolos jest zrobiony?Lot trochę niestabilny,a lądowanie jak mój ES. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Z tego co się orientuję to AN 225 to rosyjski samolot transportowy (chyba, że się mylę) Nie rosyjski a ukraiński.Model zrobiony z tego z czego robi się wszystkie wielkie modele ,sklejka styropian i laminat. Lata tak (model) bo jest lekki jak na swoje rozmiary no i przeznaczony na zbocze PSS. No i cały bajer latasz wielką półmakietą za nieporównywalnie mniejsze pieniądze,bez silników i podwozia . Latasz jeśli masz oczywiście gdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Nie rosyjski a ukraiński. W czasach kiedy powstawał An-225 istniał jeszcze Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich. Więc samolot ten jest Radziecki An-225 to "co nie co" :wink: rozbudowany An-124 Rusłan który już z nazwy nie pozwala pomylić jego pochodzenia. Jedyny latający dziś egzemplarz natomiast używany jest przez Ukraińskie linie lotnicze Antonov Airlines które to odpowiedzialne są również za to - że ten jedyny egzemplarz dziś lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.