karolsefory Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Mam takie pytanie czy da się podłączyć 2 silniki bezszczotkowe do 1 regulatora. Pytam o to bo nie mam pojęcia czy da się coś takiego zrobić. :wink: A więc proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Ech szkoda. A już myślałem że się uda tanio użyć 2 silników do modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Po co pytasz ,jak masz ten temat rozpisany dokładnie ? http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=18170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Tomek i ty nie wiesz dlaczego zapytał, bo prościej jest zapytać niżeli poszukać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 I to jest chyba jeden z wielu powodów by takich użytkowników przetrzymywac jak najdłużej w "piaskownicy" czyli w dziale dla Początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Przepraszam że nie poszukałem ale forum jest bardo rozbudowane i ciężko nie które rzeczy znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 jest bardo rozbudowane a przez to są odpowiednie i szczegółowe działy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dobrze nie kłóćmy się. Już mam swoją odpowiedź i ja się cieszę nie wiem jak wy. Temat przeciez można usunąć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 My też się cieszymy :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.