Ładziak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kanał 5 w Eclipsie to podwozie. Jakiego odbiornika używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel61 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 mam odbiornik electron oraz HPD-07RH a bawilem sie na electronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 W takim razie przełącznik "landing gear" powinien dwupozycyjnie przestawiać kanał 5 - chyba że masz aktywny mikser programowalny nr 3 (PMX3) lub masz uszkodzony przełącznik lub kanał w nadajniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel61 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 jak wroce do domu to sprawdze te mixery . A mam jeszcze jedno pytanie - Eclipsie jest taki trojstanowy przelacznik opisany jako Flt. mod (albo jakos podobnie) czy jego mozna uzyc do sterowania aparatem medion? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Co to Aparatu medion to ja zrobiłem jednak serwem ale w ten sposób że mogę naciskać oba przyciski( tylko muszę dobrze liczyć ile razy nacisnąć żeby przejść np z filmu na zdjęcia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kolego przewidziałem w swoim poscie takie odpowiedzi. Dzieki za RADY tego typu Przepraszam ale czego oczekiwałeś po takim pytaniu? ktorym przelacznikiem go sterowac by sterowany byl z kanalu 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jaką masę ma taki aparacik :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jaką masę ma taki aparacik Medion MD5319 - waga ok.45g (bez zasilania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Czy ktoś może skorzystał w praktyce z tego rozwiązania ? http://forumrc.alexba.eu/ipw-web/bulletin/bb/viewtopic.php?t=7463&highlight=medion Czy to będzie działać na przełączniku 2 pozycyjnym, taki mam w mojej Sanwie VG6000 pod 5 kanałem podwozia ?( autor pisze o 3 pozycyjnym). Dzięki za odpowiedzi. A może ktoś ma do sprzedania taki układzik ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 wskrzeszam temat, aparacik fajny. czy mozna go jakos rozbudowac o karty pamieci? np w miejsce starej 16mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja bym proponował zastosowanie zwykłego tyrystora jako łącznik i podpiąć to można pod odbiornik bez pośrednictwa serwomechanizmu, ale tak tylko gdybam, bo nie wiem jak odbiornik steruje serwerem, tzn jakie podaje mu napięcie, czy impulsy, w każdym razie, impuls też wystarczy, żeby na chwilę łącznik zadziałał. Oczywiście nie mam praktycznego przykładu. Elektroniką interesowałem się bardzo dawno temu. Przykładowy schemat wręcz malowany, więc nie spodziewajcie się standardowych oznaczeń elementów Jak jest ktoś, kto się na tym trochę zna, to niech zerknie i ew. skasuje ten post, jeśli wprowadzam w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.