wojcio69 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam Poniżej przedstawiam film z lotów modelu Proxima II wraz z ptakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Sprytny jesteś :wink: Fajny filmik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 podziwiam. Przetrymuj model bo widzę że walczysz z nim Ma tendencję do przeciągnieć. A jak się az tak boisz go rozpędzać, pobaw się z trybem termicznym. Lekkie wychylenie klap i lotek ku dołowi zdecydowanie spowolni model i będziesz mógł spokojniej latać. Pozdrawiam Piore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam Piore to był drugi czy trzeci lot. Praktycznie uczę się nią latać po przesiadce z piankowego Elektro Juniora S od Graupnera. 24 i 25.09.2009r. było już zdecydowanie lepiej. Dwa loty blisko godzinne, klażdy z jednego wyciągnięcia na silniku do pułapu ok. 300m. Popracować muszę jeszcze na lataniu w większym wietrze (4-8m/s) ale to chyba już na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 podziwiam. Przetrymuj model bo widzę że walczysz z nim Wiesz, myślę, że to może być też trochę kwestia latania za pomocą jednej ręki (no i patyczka w zębach ;])... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 widze ze proxima ma niezły naddatek mocy - w środku masz tego ray'a 3542 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 ja przepraszam, że pytam, ale co się stało w rękę koledze? Pytam, bo od czasu, gdy spędziłem 1,5mca w szpitalu ze złamaniem nogi, jakoś strasznie się wyczuliłem na jakiekolwiek niedogodności kończynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam Air a wiesz, że bez tego patyczka to ta Proxima za żadne cuda świata by nie poleciała :wink: Trzeba jakoś tą dźwignię gazu przesunąć do przodu, co nie :wink: Potrzeba jest matką wynalazków. Ten patyczek to pikuś, mam lepsze patenty, ale o nich to rozmawiam przy kufelku. Smootny dokładnie tak, Ray 3542 jest w środku, za wręgą. Przed wręgą głupio by wyglądał :wink: (Wręga perforowana i kołpak turbo). Ritmens poszło na PW. P.S. Nie bierzcie sobie zbyt do serca tego co napisałem, tak z lekkim :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ja się nie podśmiewam czy coś - osobiście to sobie nie wyobrażam funkcjonowania z ręką w gipsie w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Tak kolejny fajny filmik. Wyciąłbym trochę latania, aby starczyło muzyczki do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.