elektron Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tempo prac masz takie ze mucha nie siada Brawo !!! Malowanie.... hmm... typowie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Cześć Dziś też coś zrobiłem. Robota powoli idzie a nic nie widać. Zamocowałem lotki i przykręciłem dźwignie. Później wziąłem się za statecznik. Narysowałem sobie szablon aby zrobić mocowanie stateczników pod odpowiednim kontem. W statecznikach wklejone są rurki z bowdenów tak aby wchodził w nie pięknie drut ponieważ będą one odejmowane. Łatwiejsze do transportu. Planuje wykonanie jakiegoś pudełka. No i tak wygląda statecznik. Pozostało przykleić do belki ogonowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 No hej ! Virgo prawie że skończony. Jeszcze jakieś 15min pracy max. Tak wygląda w częściach. A tak pół minutki później Waga z ołowiem na nosie 600g czyli tak jak wg planów. Planuje zakup większego aku zamiat tego ołowiu na nosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Super . Kiedy go oblatasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie wiem. Moze jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Model fajny ale te kolory to faktycznie typowo "patrykowe" . Szczególnie te żarówki na lotkach Ale to naprawdę z uśmiechem ,bo wiadomo że każdy lubi co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 No co ja poradze :mrgreen: Co do lotek to chciałem coś tam zmienić bo czerwonej folji mi zabrakło od dołu. Jakoś tak wyszło i mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaczi__21 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Mi tez sie podoba, oryginalna ma kolorystyke. Tylko na 1 z fotek wypatrzylem ze prawe ucho jest troche obrocone, moze to tak na fotce wyszlo. Chodzi o to, ze natercie z ucha jest wyzej niz w centroplacie, jak to jest naprawde Patryk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nie przejmuj sie to tylko fotka. Jutro z rańca prawdopodobnie oblot. Jak kolega przyjdzie to będzie i film i fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam. Dziś przy bezwietrznej pogodzie zrobiłem kilka pierwszych lotów. Dobrze wyważony niestety zadziera trochę a później przepada. Co może być przyczyną ? Jak oddam troche wysokości to pięknie szybuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 widocznie jest źle wyważony :wink: dołóż mu jeszcze trochę ołowiu albo czegoś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A kąty zaklinowania masz dobre ?? Pod spływ podłóż kawałek czegoś np. brystolu 1mm i zobacz czy pomoże ... Jezeli bedzie pikował w ziemie to pod natarcie Model wyważ tak jak plan wskazuje ewentualnie poczekaj na wypowiedz p. Andrzeja lub napisz PM/@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.