tom000 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Muszę się wam pochwalić moim nowym modelem :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 O co chodzi z tą wieżą na dziobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Wieża jest to filar nośny obiektu w który budowaliśmy statek.Niestety nie pozwolili nam go usunąć i musiał zostać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Fajny Fajny, tylko do czego ma służyć :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Do spożywania i podskakiwania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Disco, Disco COOL COOL 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 W 1:52 widać żółty prostokąt, później w tym miejscu widać czerwonego "bałwanka" a na żaglu jest biała chmurka Pewnie pod spodem jest ukryty sponsor imprezy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 W 1:52 widać żółty prostokąt, później w tym miejscu widać czerwonego "bałwanka" a na żaglu jest biała chmurka Pewnie pod spodem jest ukryty sponsor imprezy ? Właśnie tez zauważyłem i się tylko domyślałem ale dla pewności się pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 To będzie restauracja.Na pokładzie mają być stoły a tam gdzie stoi pirat jest bar restauracji.To raczej nie jest tymczasowy obiekt tylko raczej stała ekspozycja .Loga musiałem zasłonić bo nie mogę tego puki co ujawniać.Cały statek stoi w holu wielkiego aquaparku.Jak ktoś jest z rejonu tego obiektu to pewnie od razu go rozpozna(taka zagadka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 hahahah ...nie wytrzymał i pokazał... pamiętam jak rozmawialiśmy o tym i problemach z żaglem ... ja walczyłem wtedy z 19 metrowym autobusem( przód i tył są w innych strefach czasowych ). jestem pod wrażeniem - kawał roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No no, swietny pomysl, poprosimy pozniej o zdjecia gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a jak i napęd XD? serwa itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To jest model wolno -pływający i nie potrzebuje serw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Niezły modelik - rzeczywiście bardzo wolny pływający :wink: A swoją trogą zagadki miejsca postoju nikt nie rozszyfrował.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Czyżby Łódź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 28 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 japim, Trafiony zatopiony :mrgreen: Oto fotki gotowego obiektu: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.