ECO400 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No to teraz spróbuj po ciemku i pod wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dobra, mów gdzie ta mgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 może nie widać za bardzo ale widoczność była około 400m co do tego latania po ciemku i pod wodą to czekam na Marcina (kefir) i jego uboota :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 400 metrów widoczności nazywasz mgłą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Trudno jest pokazac mgłę w kamerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Trudno jest pokazac mgłę w kamerze.otóż to nie wiem czy 400metrów to norma bo w inne dni widziałem znacznie daaalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mgła 200m widoczności. Tyle jest wg GE od miejsca zrobienia zdjęcia, do widocznego budynku. Niestety nie mam zdjęcia z ok. 400m widoczności. Mam jeszcze fotkę zamieci, ale tam góra 100m widoczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jak byłem w poniedziałek na lotnisku kolo 11 godziny to widoczność była ok 30m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 madrian, Co to jest GE. Zrobiłeś zdjęcie aparatem, który można zmusic do zamierzonych działań. Kamerka jaką posługuje się Dawid zrobi Ci obraz miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Google Earth. Aparat SE750D. Jedyne co mogłem wymusić na tej komórce, to naciśnięcie spustu aparatu. Tylko automat. :wink: Ale sądząc po domach i obiektach w tle, na filmie, wydaje mi się, że widoczność tej "mgły" była dużo większa niż 400m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 wydaje mi się, że widoczność tej "mgły" była dużo większa niż 400m. I ja mam takie zdanie. Nie wierzę że nie da się nakręcić mgły kamerą Inaczej ta technika byłaby stosowna już w samochodach, w lotnictwie - kamera w pojeździe, google na nos, i do przodu ;] Swoją drogą ja bym się bał latać w jakiejkolwiek mgle ze względu na mozliwość zawilgnięcia sprzętu. Film spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.