Ghandi Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A moze bysmy sobie tak zorganizowali kiedys wycieczkę klubową do Krakowa? Jest tam Muzeum Lotnictwa, nawet Spita mk IX maja jak sie zapatrujecie na ten pomysl? Ja w planach mam jeszcze odwiedzenie muzeum lotnictwa w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ze swej strony serdecznie i gorąco zapraszam Kolegów - forumowiczów do naszego tutejszego muzeum. Wierzcie mi, jest co oglądać, a ja chętnie zabawię się w przewodnika. Od rana do popołudnia zwiedzanie, pózniej obiadek, a nast. zapraszam na moje "lotnisko" na jakiegoś grilla i browarek. Jak ktoś przytaszczy coś latającego , to i puścić sobie będzie mógł. Najwłaściwsza wydaje się być sobota. Co Wy na to, Koledzy? Piszcie otwartym tekstem :wink: , a jak nas będzie więcej , to i może jakiś rabat uhandlujemy, a i prawdziwego przewodnika "z urzędu" postaram się załatwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Jestem za a nawet i przeciw :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 JA tez za i przeciw chetnie znowu zwiedze i sie spotkam i koniecznie sobota. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Qrcze, gdybym miał znacznie bliżej to bym sie skusił nawet z modelem :devil: Albo przynajmniej gdyby temat pdał wcześniej bo okazało się, że w weekend czerwcowy mamy nauczycielską wycieczkę do Krakowa. Oczywiście nie zapisalem się. Rodziny niestety też nie mam by się zatrzymać ... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.