Grifon Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Tak tak witam wszystkich a szczególnie modelarzy budujących makiety latające. Wiec tak w małej wśi o nazwie Zezulin urodził się chłopak ( czyli ja ) który był zafascynowany lotem, lotnictwem. Jak zobaczyłem w telewizji ze istnieje coś takiego jak modelarstwo lotnicze od razu się zakochałem w tym. Niestety moje zainteresowania umierały z powodu braku pieniędzy itd. Jednak kiedy zacząłem uczyć się w Lbn uzyskałem dostęp do sklepu modelarskiego (Majster Klepka) kupiłem pierwszy silnik i tak ruszyło się w tym temacie. Ale z lat dziecinnych pozostało mi przekonanie że model latający to makieta latająca a nie jakieś tam mutanty. Co więcej uważam że kupowanie zestawów do złożenia to wynaturzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ale z lat dziecinnych pozostało mi przekonanie że model latający to makieta latająca a nie jakieś tam mutanty Trochę jedziesz po bandzie, na tym forum znakomita większość modeli to "mutanty" :wink: Co więcej uważam że kupowanie zestawów do złożenia to wynaturzenie.Tu już przeginasz, skoro tak, to może zbuduj nadajnik, odbiornik..., co ja mówię - na początek zbuduj tranzystor, albo przynajmniej posadź drzewo na listewki Oczywiście żartuję, wiem mniej więcej o co Ci chodzi i nawet jeżeli sam tak nie robię, to doceniam zapał, a i efektom takiego podejścia do modelarstwa będę szczerze kibicował. Ave Grifon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witamy na forum. Każdy robi to co lubi a to forum jest tego wyraźnym przykładem. Wyobraź sobie jak by wyglądały modelarskie zloty gdyby wszyscy robili makiety (to tak jakby wszystkie kobiety były piękne 8) ) przecież to byłoby nudne. Taka dyskusja już była, nie zaczynajmy nowej . Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.