dlmtb Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Jeżeli skalkulować osprzęt do elektryka nawet kupowany w Chinlandii to zestaw: - dwa lipole 5S, - regulator minimum 60A, - silnik daje kwotę wyższą o około 150zł niż zakupiony w tym samym sklepie ASP91. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 No a poza tym ''lejesz i latasz'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 i za te 150zł można kupić paliwo które wystarczy nam na jeden sezon (jeszcze zależy jak kto i na czym lata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tu coś dla fanów elektryfikacji i skalowego dźwięku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Sprawdzałem też akumulatory Turnigy 5s do silnika np. 4260 - w naszych sklepach (nigdy nie kupowałem bezpośrednio w Chinach i pomimo tego, że to chiński produkt, to wolę żeby zarobił na nim polski sprzedawca) to wydatek ok. 200 pln/szt. - chcę pojemność rzędu 5000 mAh, bo co za przyjemność wystartować takim modelem żeby po 5 min. lądować . O jeszcze bardziej egzotycznych markach nie myślę. Do tego musiałbym kupić przejściówkę do balansera do mojej BC 6, jeżeli ktoś takie sprzedaje. Do tego oczywiście jak napisał Darek min. 60 A regulator. A to wszystko w końcu nie zapewni niestety w locie tego dźwięku :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dźwięku czego? Latającej kosy spalinowej? Jeżeli lubisz przepłacać ponad dwukrotnie płacąc 200 zł, to oczywiście twój wybór. Bogatemu wolno. Ale do elektryfikacji nie namawiam, to Twój model. Aha, na podobnym setupie latam modelem nie 5, a 12 min w miarę ostro kręcąc i mam jeszcze zapas przy lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dźwięku czego? Latającej kosy spalinowej?Tylko nie kosy, wypraszam sobie :wink: :mrgreen: . To ma być czterosów, a nie benzyna :!: . Ideałem byłaby czterosuwowa benzyna, ładnie brzmi i tania w eksploatacji - tylko ta cena silnika :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.