Misiek Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witam W końcu po drobnych problemach z aktywacją konta i pomocy Admina dołączam do Was drodzy modelarze. Mam na imię Michał, mam 23 lata, na stałe mieszkam w Dębicy, studiuję w Krakowie (więc tam jestem wiekszą część roku), ale obecnie mieszkam w Farnham (Anglia), lotnictwem i modelarstwem zainteresowałem się dość wcześnie, ale były to głównie modele redukcyjne lub kartonowe... a samolot zdalnie sterowany to się tylko marzył ( i dalej się marzy). Po kilku latach spokoju demon modelarstwa znów się pojawił, właściwie to pare miesięcy temu po przyjeździe do Anglii zdałem sobie sprawę, że tu w co drugiej nawet małej mieścince jest sklep modelarski:) i się zaczęło.... Jestem całkowicie początkujacym modelarzem (mam na swoim koncie kilka gumówek, ale dość skomplikowanych: Hurricane i Spitfire) więc wydaje mi się, że nie będe zbyt często wdawał się w dyskusje, raczej na początku poprzestanę na czytaniu i dokształcaniu się. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A witam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witaj! Dobrze trafiłeś, spokojnie sobie czytaj, a w razie czego śmiało pytaj Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witaj, piszesz że mieszkasz chwilowo na wyspach, to uważaj, oni tam ponoć latają lewą stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tomku oni nie latają lewa stroną tylko jeżdżą , za to lądują na domach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tia i piją taka wódę na myszach pędzoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam Zgadzam się całkowicie Anglicy to bardzo dziwni ludzie:) Sztukę prowadzenia auta opanowałem już do perfekcji:) a z lataniem to nie wiem, niestety jeszcze nie probowałem:( ale mam nadzieję, że już niedługo... Pozdrawiam Michał Zapomniałem napisać, że 9 maja wracam do Polski, więc jakby ktoś potrzebował coś z angielskich sklepów (w miare niedużego - ograniczenie bagażu) to dajcie znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 oni jezdza lewa strona bo tam pasazer kieruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 My też witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.