Zielony Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 11 listopada złożone zamówienie a dzisiaj paczka u mnie a co najważniejsze bez ukrytych opłat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam Ja mam tak : 19.11 zamowienie , 20.11 dopuszczona ( chyba chodzi o urzad celny ) 26.11 wyslany z biura ( poczty czy urzedu celnego ? ) 29.11 w drodze . Mam nadzieje ze do konca tego tygodnia dojdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Co sądzicie o wysyłce Air percel , sprawdzony sposób ? Czy wysyłając w ten sposób będę miał możliwość śledzenia paczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Tak - będzie taka możliwość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 no to chyba się doczekam. w trackingu mam, że 29.11.2010 godz. 22.09 rejestracja przesyłki w WER Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 a ja sobie tak czekam na te wideogogle i czekam i dalej nie ma ich na magazynie ... Trochę boje się wpłacić kasę , bo zamówienie cena dojdzie do tysiaka , i jakby ten mój ciężko uciułany tysiak miał zniknąć , bądź się zapodziać , byłbym niepocieszony . Także myślę że poczekam aż wszystkie rzeczy będą dostępne i wtedy zamówię . Czy Wiecie co ile uzupełniają zaopatrzenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Po pierwsze, jeżeli zamówienie będzie nie opłacone to nic nie zarezerwują dla Ciebie. Po drugie na stronie produktu zawsze pisze kiedy będzie dostępny jeśli go aktualnie nie ma. A jeżeli w końcu zamówisz te google i Ci przyjdą to nakładam obowiązek na Ciebie napisania do mnie o ich jakości, itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Dziś chciałem podobna paczkę skonstruować i lipa. Mogę do zamówienia tylko akumulatory o łącznej pojemności do 3500mAh. Jak przekroczę tą wartość to przy akceptacji zamówienia karze poprawiać. Ja wczoraj zamawiałem między innymi lipole 2x 2200 i wszystko bez problemów przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja wczoraj zamawiałem między innymi lipole 2x 2200 i wszystko bez problemów przeszło. Do paczki w rozsądnej kasie za przesyłkę akumulatorów o pojemności 2200 weszło mi tylko 3 szt. Z "kilku" innych sztuk musiałem zrezygnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Z "kilku" innych sztuk musiałem zrezygnować Były jeszcze 2x 1000 - dwa silniczki "dzwonki" i dwa serwa więc kasa też rozsądna. Z pakietu 2x1000 zrezygnowałem w trakcie podliczania wszystkiego - do tego momentu nie było komunikatu o przekroczeniu pojemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Zdarzenia przesyłki Liczba pozycji: 2 Podpis Data zdarzenia Jednostka pocztowa Zdarzenie Szczegóły 2010-11-29 17:48 International Postal System Nadanie przesyłki 2010-11-30 18:01 HONG KONG AIR MAIL CENTRE Wyjście z obcego obszaru celnego To jest wykaz z PP. jak myślicie. jest szansa że jeszcze w tym tygodniu paczka dojdzie do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie raczej, tylko napewno nie. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mnie dzisiaj zdziwili - w tej samej godzinie 2 zamówienia - jedno swispost a drugie airmail. Zgadnijcie które dzisiaj przyszło do mnie? Tak - to większe nadane airmail.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mnie dzisiaj zdziwili - w tej samej godzinie 2 zamówienia - jedno swispost a drugie airmail. Zgadnijcie które dzisiaj przyszło do mnie? Tak - to większe nadane airmail.... Gdzie dziwota? Ten kto zamawiał wie że swisspost idzie jakieś 7-8 dni od momentu wysłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Juz niestety wiem, bo jak 30.11 (polskiego czasu) wysłane to dopiero 2.11 wejdzie do Polski. Gdyby UC do niczego się nie przyczepił, to obstawiam tak na środę/czwartek, ale gdyby przyszło wcześniej no to się nie obrażę, ale nie licze na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Gdzie dziwota? Ten kto zamawiał wie że swisspost idzie jakieś 7-8 dni od momentu wysłania. albo tydzień w Zurichu nie wiadomo na co czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mi coś tracking nie praży itp. :| Paczka zamówiona w poniedziałek w zeszłym tyg. We wtorek poszła kasa... Tracking do piątku nie istniał... teraz mam napisane: 'The item (xxxxxxx) is being processed for departure from Hong Kong as of 1-Dec-2010.' Czyli, że dziś opuściła dopiero HK ? Dojdzie do końca tygodnia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srv40 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mi coś tracking nie praży itp. :| Paczka zamówiona w poniedziałek w zeszłym tyg. We wtorek poszła kasa... Tracking do piątku nie istniał... teraz mam napisane: 'The item (xxxxxxx) is being processed for departure from Hong Kong as of 1-Dec-2010.' Czyli, że dziś opuściła dopiero HK ? Dojdzie do końca tygodnia ? To oznacza, że w planach był wylot 1 grudnia. Znając realia jutro może być na cle, w piątek w lokalnym oddziale poczty. W najlepszym wypadku będzie w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.