lordg90 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak, masz zniżkę 72 centy. Punkty zbierasz w czasie zakupów. Za niektóre przedmioty dostajesz ich więcej, np. Accucel-6 to 4 bonusowe punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, hmm a ja mam pytanie co do urzędu celnego, mianowicie. W piątek dostałem list od nich, że paczka jest na postępowaniu celnym, wiadomo o co chodzi. W poniedziałek posłałem im maila z ze sreenem i ogólnie opisem co by mieli z czego cło naliczyć, dzisiaj jest czwartek i żadnej odpowiedzi z ich strony. Próbowałem dzwonić, ale porozmawiać z nimi też graniczy z cudem :shock: Jak było u Was? Dawali znać, czy po prostu naliczali cło i wysyłali? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 W śledzeniu na poczcie polskiej mam, że cały czas w Zabrzu leży, więc mniemam, że nic jak dotąd nie poczynili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Naliczą i wyślą.W trackingu pojawi się uwolnienie przez UC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Alfone, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak to jest z towarem, który w momencie zamawiania innych gratów jest backorder? mam kilka rzeczy w koszyku które są i kilka których nie ma na stanie. czy wyślą mi jedną paczkę z tym co jest, a później druga z pozostałymi rzeczami? i czy dodatkowo będę musiał płacić za druga paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Płacisz za wszystko, i jak wszystko już nazbierasz (chodzi mi o dostepność) to wtedy wysyłają jedną paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Paczuszka właśnie do mnie dotarła. Zamówienie z 21.11.10. Trochę to trwało.... No i otrzymałem "bonusa" ze strony UC :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 2 paczki dzisiaj dotarły zamówiona 22.11.2010 wysłana przez swisspost oraz z 23.11.2010 wysłana przez hongkong post bez niespodzianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a jak to jest z towarem, który w momencie zamawiania innych gratów jest backorder? mam kilka rzeczy w koszyku które są i kilka których nie ma na stanie. czy wyślą mi jedną paczkę z tym co jest, a później druga z pozostałymi rzeczami? i czy dodatkowo będę musiał płacić za druga paczkę? Ale na niektore towary mozna dlugo czekac zanim uzupelnia zapasy. Przy mojej wczesniejszej paczce czekalem chyba z miesiac czasu i caly czas towaru nie bylo. W koncu skontaktowalem sie z hobbykingiem i zrezygnowalem z tych produktow. Kilka dni pozniej towar zostal uzupelniony ale juz bylo za późno. Przy obecnej paczce rowniez czekalem kilka tygodni na niektore produkty az w koncu stracilem cierpliwosc i zamienilem na inne dostepne produktu. Niestety teraz czekam juz ponad 2 tygodnie a paczka wciaz nie opuscila Hong Kongu. Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 a jak to jest z towarem, który w momencie zamawiania innych gratów jest backorder? mam kilka rzeczy w koszyku które są i kilka których nie ma na stanie Możesz czekać i 3 miesiące aż nazbierają wszystko. Ja tak miałem. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Paczka dotarła dzisiaj, została wysłana 29, troszkę długo, do tego urząd celny - gdyby nie UC tydzień temu już bym ją miał. No cóż, dałem im zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Paczka dotarła dzisiaj, została wysłana 29 No to i moja moze dojdzie niedługo. A jak działał tracking Poczty polskiej? były wszystkie wpisy (tam przyjęcie z ładunkiem zatrzymanie przez UC itp.)?? Bo u mnie są tylko 2 przyjęto na pocztę HK i wyleciała z HK 30 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tracking poczty działał prawidłowo, wszystkie wpisy były cały czas aktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McRancor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Z ciekawostek mogę napisać że zamówiłem 3 paczki wysłane zwykłym airmailem (nie registered) i dotarły bezproblemowo w czasie takim samym jak te registered (3-4 tygodnie). Obecnie czekam na kolejne paczki przy czym pierwsza jest z 16 listopada. Tracking poczty polskiej w przypadku moich paczek nie działał wcale, raz tylko zadziałał w przypadku przesyłki "typu Zurich", ale pierwszy wpis pojawił się kiedy paczka już była u mnie... ppompka - radzę uzbroić się w cierpliwość, do mnie paczki z Azji (a było ich sporo) zawsze przychodziły kiedy zapominałem o całej sprawie i przestawałem śledzić z zapartym tchem tracking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mam pytanie. Czy w najbliższym czasie planujecie robić jakąś wspólną paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfone Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mam pytanie. Czy w najbliższym czasie planujecie robić jakąś wspólną paczkę? A dużo rzeczy chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Narazie składam własne osobne zamówienie na określoną wagę. Ale musiałbym kupić jeszcze serwa, pakiet i śmigła, z tym że chyba najlepiej zrobić to po świętach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Pisałem do HK. Odpisali że rozpoczną "śledztwo" dla paczki na Hongkongońskiej poczcie. Ciekawe co dalej wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.