Reptyl Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak jak pisał Ładziak, do 7.02 trwa chiński Nowy Rok, dziś kompletny brak ruchu w New Items i Arrivals, DE podobno działa normalnie. Dodatkowo, tradycyjnie jak co roku po chińskim Nowym Roku na wysyłkach zrobi się "zator", który będzie "rozładowywany" przez kolejne kilka tygodni. Wynika to nie z czyjejś złej woli, a z ograniczonych możliwości załadunku "Cargo" do samolotów w Hong Kongu. Dodatkowy efekt to zwiększona liczba postów na tym forum w stylu "ja czekam a paczki nie ma". Pozdrawiam, M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja własnie mam przed sobą paczkę (czyli formalnie list) zamówioną 21. stycznia. tracking na hk post skończył się na tym kiedy paczka opuści HK. i co dziwne, paczka nie ma śladu po UC. na paczce była naklejka, a na liście (czyli tej paczki) nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 I co w tym wszystkim niezwykłego? Co nie zostało do tej pory napisane, o czym ty napisałeś? Czy jak otrzymałem kilkanaście listów z HK, które wyglądają jak paczka (bo nie opakowanie jest tutaj istotą rzeczy), to powinienem za każdym razem o tym pisać, jakbym odkrył Amerykę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No, moja paczka dotarła, ale Vat dowalili Od 9 grudnia trochę to trwało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam ! Dzisiaj dostałem pierwszą paczkę z hobby king i był w niej oprócz tego co zamówiłem dodatkowo pakiet lipol 3s 1300 mAh. Czy tak jest zawsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zapłaciłem za paczkę 24 stycznia, wczoraj już doszła. Coś szybko jak na HK :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 To odeślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto6 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A co powiecie na to: Zastanawia mnie czy wat mnie ominął ? Z relacji które czytałem tutaj na forum to celnicy łapią paczuszki w takich miastach jak : Zabrze, Warszawa, Przemyśl, Kraków (?) a może wypowie się ktoś jak z Tarnowem ? czy może paczuszka już spokojnie idzie do mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ... i był w niej oprócz tego co zamówiłem dodatkowo pakiet lipol 3s 1300 mAh. Czy tak jest zawsze ?Ten pakiet to pomylili z moja paczką, zapłaciłem a niedostałem.Podam Ci mój adres na PW to mi odeślesz OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Przykro mi, ale pakiet jest już w modelu i za Chiny Ludowe nie da się go wyciągnąć. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Przykro mi, ale pakiet jest już w modelu i za Chiny Ludowe nie da się go wyciągnąć. Pozdrawiam ! Pewnie go specjalnie przykleiłeś... ale rozumiem , że do ładowania jakoś się go daje jednak wyjąć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A co powiecie na to: Obrazek Zastanawia mnie czy wat mnie ominął ? Z relacji które czytałem tutaj na forum to celnicy łapią paczuszki w takich miastach jak : Zabrze, Warszawa, Przemyśl, Kraków (?) a może wypowie się ktoś jak z Tarnowem ? czy może paczuszka już spokojnie idzie do mnie ? Każdy urząd celny działa tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A ja mam pytanie wobec rozmiarów paczki, czy jeśli paczka ma więcej niż największa możliwa np. 3kg to czy wtedy paczka, jest dzielona na dwie części czy jak :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ale gdy wybiore w tej tabelce polska największą paczkę mam 2499g. A tak poza tym widział ktoś koszyczek na aku w HK :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PlayerWithoutName Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Aaaa... czaje, a koszyczka nikt nie widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik561 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam. Mam pytanie co do sklepu Hobbyking. W imieniu i nazwie miejscowości mam polskie znaki. Jak wpisuje w danych do wysyłki to robi mi jakieś dziwne znaki. Co z tym zrobić ?? Można zamiast Rafał albo Biała Podlaska wpisać Rafal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.