marcin133 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Kociewskie Stowarzyszenie Modelarzy i Prezydent Miasta Starogardu Gdańskiego zapraszają na coroczne Zawody Modeli Latających Wynalazków.Na tegorocznej imprezie, oprócz oczywiście stałych bywalców, przewidujemy udział modelarzy z Rosji,Niemiec,Dani i Szwecji.Zawody jak zawsze odbędą się na naszym lotnisku modelarskim w Linowcu koło Starogardu Gdańskiego.Termin imprezy to 1.07.2007-godz.11.00.Regulamin Zawodów i Przepisy Startowe znajdują się na stronie Kociewskiego Stowarzyszenia Modelarzy. Jest tam też mapka dojazdu i fotorelacje z zeszłych imprez. Krzysztof Szykowski
Boogie Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial.
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 I po Aero Show. Jak zwykle publicznosć dopisała. Sądząc po ilości modeli było również "paru" modelarzy :devil: Rozpoczęcie imprezy Nasze modele: Nie zabrakło i mego modelu... Zdobywca I miejsca w konkurencji latających wynalazków; Latająca ławeczka... Zdobywca II miejsca - "Rudy 102"
tikicaca Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial. Krzysiek 29 czerwiec byl ostatnim dniem sesji
mammuth Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
marcin133 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Opublikowano 2 Lipca 2007 No Mammuth może to nie jest samolot ale na pewno da radę polatać w domu Konstrukcja zasługująca na uznanie - własnoręcznie zbudowany śmigłowiec klasy mikro!! Całość jest naprawdę strasznie mała - szkoda iż nie mam zdjęcia na którym można byłoby porównać wielkości. To zdjęcie przedstawia chodź nie widać - śmigłowiec w zawisie. Oczywiście mechanika łopat. Z tyłu niebieskie - to serwa mikro. Wbrew pozorom. Można powiedzieć że byliśmy w szoku patrząc jak to lata na takim wietrze jaki był na lotnisku! Waga tego ustrojstwa nie była większa od wagi standardowego serwa! Z tyłu niebieskie - to dwa serwa mikro. Reszta pozbawiona obudowy - lżejsze kabelki itp.
mammuth Opublikowano 2 Lipca 2007 Opublikowano 2 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133
Boogie Opublikowano 3 Lipca 2007 Opublikowano 3 Lipca 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial. Krzysiek 29 czerwiec byl ostatnim dniem sesji Termin zostal zmieniony z niedzieli 17 czerwca na 1 lipca. Wiec wtedy to bylo tuz przed sesja, wiec mialem racje :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.