marcin133 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Kociewskie Stowarzyszenie Modelarzy i Prezydent Miasta Starogardu Gdańskiego zapraszają na coroczne Zawody Modeli Latających Wynalazków.Na tegorocznej imprezie, oprócz oczywiście stałych bywalców, przewidujemy udział modelarzy z Rosji,Niemiec,Dani i Szwecji.Zawody jak zawsze odbędą się na naszym lotnisku modelarskim w Linowcu koło Starogardu Gdańskiego.Termin imprezy to 1.07.2007-godz.11.00.Regulamin Zawodów i Przepisy Startowe znajdują się na stronie Kociewskiego Stowarzyszenia Modelarzy. Jest tam też mapka dojazdu i fotorelacje z zeszłych imprez. Krzysztof Szykowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 I po Aero Show. Jak zwykle publicznosć dopisała. Sądząc po ilości modeli było również "paru" modelarzy :devil: Rozpoczęcie imprezy Nasze modele: Nie zabrakło i mego modelu... Zdobywca I miejsca w konkurencji latających wynalazków; Latająca ławeczka... Zdobywca II miejsca - "Rudy 102" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial. Krzysiek 29 czerwiec byl ostatnim dniem sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No Mammuth może to nie jest samolot ale na pewno da radę polatać w domu Konstrukcja zasługująca na uznanie - własnoręcznie zbudowany śmigłowiec klasy mikro!! Całość jest naprawdę strasznie mała - szkoda iż nie mam zdjęcia na którym można byłoby porównać wielkości. To zdjęcie przedstawia chodź nie widać - śmigłowiec w zawisie. Oczywiście mechanika łopat. Z tyłu niebieskie - to serwa mikro. Wbrew pozorom. Można powiedzieć że byliśmy w szoku patrząc jak to lata na takim wietrze jaki był na lotnisku! Waga tego ustrojstwa nie była większa od wagi standardowego serwa! Z tyłu niebieskie - to dwa serwa mikro. Reszta pozbawiona obudowy - lżejsze kabelki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 W tym roku chyba mi sie nie uda. Przez 4 ostatnie imprezy tam bylem, a w tym roku przypada mi to na srodek sesji :cry: O terminie wiem juz od kilku dni, gdyz wtedy wlasnie Krzysiek mi powiedzial. Krzysiek 29 czerwiec byl ostatnim dniem sesji Termin zostal zmieniony z niedzieli 17 czerwca na 1 lipca. Wiec wtedy to bylo tuz przed sesja, wiec mialem racje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.