slawko_k Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam. Mam ochotę zrobić jakiś micro model. Można kupić bez problemu silnik na 1s, regulator oraz serwa. a nigdzie nie widziałem odbiornika widział może ktoś takie w sprzedaży? pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wydaje mi się że ktoś w innym temacie pisał że Corona działa na 1S. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 coron ci u nas dostatek. zaraz sprawdzę edit: pod ręką maiłem RP4S1 i faktycznie działa powyżej 2.8V. co ciekawe serwo conrada 9g tez działa przy tym napięciu. dzięki pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 rex 5 działa na 1s, uciągnie z pewnością 2 serw TP SG-50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Assan tez - chyba wiekszosc odbiornikow SS spokojnie biega na 1 celi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Assan tezMożna wiedzieć który ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam Tu: http://www.emodel.pl/esklep/lipo-37v-c-3_58.html mają spory wybór miniaturowych LiPo, może jednak zasilić z 2s. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wszystkie V2 - bo tylko tych uzywam. Ktos na RC-Groups testowal je - dzialaly do 2.8V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam V2 6 kanałowy w szybowcu i poniżej 4,5V mi się wylogował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 A to przykrosc - ale jeden to przypadek czy tak dziala? Ja co prawda nie testowalem tego ale lata mi jakis maluch z jedna celka be problemu. Trafiles mnie, zaraz wezme odbiorniki na tapete i bede testowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 A to przykrosc - ale jeden to przypadek czy tak dziala?Nie sprawdzałem innego odbiornika, musiałbym zobaczyć. Zaraz zrobię testy tylko znajdę rozładowany pakiet EDIT: To chyba tylko 1 taki odbiornik, sprawdziłem 2 pozostałe i działają na 3V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Przegwizdalem X8R6M, X8R9 i X8R7 przy 2.8V - to najnizej co moj zasilacz moze - jedyne co to serwo jest wolne ale to chyba oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 właśnie sprawdziłem przetestowałem też na odbiorniku corony 2,4GHz CR8D i przy 2,4V jeszcze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.