karlem Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich na tym forum nowy, ale stary, bo rocznik 50 i tyleż lat modelarz (wliczając kartonówki z MM i NRDowskie plastiki). To nie przechodzi z wiekiem
instruktor Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witamy "słuszne roczniki" tez kiedyś kleiłem NRD-owskie modele
arti61 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Co Ty się martwisz wiekiem? Byle byś był młody duchem, czego arti ze Szczecina Tobie życzy. No i oczywiście witam kolegę serdecznie
Henryk S. Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam Karolu w naszym gronie modelarzy. Mam troszkę więcej lat niż Ty,ale jak latam modelami z młodszymi czuje się wtedy, młody tak jak oni.
instruktor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ",ale jak latam modelami z młodszymi czuje się wtedy, młody tak jak oni" Henryku te słowa to poprostu wyjąłeś mi z ust
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.