sudik Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No tak bardzo zimno tam mają. Chyba powinni ubierać kurtki zimowe i rękawiczki.
ertman_176 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Ta a żarnik HQI daylight [10k kelwinów] 150W kosztuje jakos mniej-wiecej 200zl ... Niestety 6000 kelwinów ma te twoje 1000watów...
instruktor Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Recepta na jesienno zimową depresje jest jedna i tylko jedna Zaszywamy sie w modelarni i mamy wszystko głęboko w :ass: A za takie coś "porządna ciężka rockowa muzyka o głośności co najmniej takiej aby sąsiadce trzesły się szyby " kopię porządnie w :ass: ,jednego nastolatka oduczyłem :oops:
Tomek Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 No tak ciężka muzyka i modelarnia skutecznie mnie leczą z depresji, z lejącej się ciemnej mazi za oknem . :faja:
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Recepta na jesienno zimową depresje jest jedna i tylko jedna Zaszywamy sie w modelarni i mamy wszystko głęboko w No tu kolejny problem ponieważ jest w radomiu coś takiego jak modelarnia od 2003 roku i jedyna sekcja F2B, co ciekawsze nie akceptują ludzi "RC" :evil: W 19-- którymś była modelarnia i oni robili tylko "RC" łącznie z aparaturami i oprzyrządowaniem. Czy Radom się cofa? Ale całe szczęście mam własną modelarnie i z doświadczenia wiem, że to jest zdecydowanie najlepszy pomysł. instruktor, wygrywa..... popołudnie na modelarni i żarówkę 100W :mrgreen: :devil: Pozdrawiam wszystkich DEPRESOWCZÓW :wink:
instruktor Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 nie ma sprawy, skoro wygrałem to odbieram wygraną jadę do modelarni i wszystko mam w :ass: a moge właczyć zarówkę 2000 W (mam taką ale raczej jej nie właczam) :shock:
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 moge właczyć zarówkę 2000 W (mam taką ale raczej jej nie właczam)Rasowy dentysta i pewnie drymelkiem zęby czyścisz :twisted: :mrgreen:
ertman_176 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 E tam dremelek to na polerowanko, zapewne zdarzają się tacy co bez Hitachi nie podchodź ...
artur.nesbyen Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dobra lampa HQI ...faktycznie w Skandynawii gdzie ciemności "egipskie" trwają ponad pół roku są bardzo popularne doświetlania ciała lampami emitującymi odpowiedniej długości światło- wiem to z pierwszej ręki od kontrahentów z Finlandii. ... a ja potwierdzam. Ja na ten przykład mam z lataniem "pozamiatane" od końca listopada do połowy maja. Jeżeli z różnych przyczyn przegapię okienko 10:00-15:00, mogę sobie odpuścić. Do tego dochodzi jeszcze mgła, która w taki dzień jak dziś (+3'C) wisi na ok. 60m. Ot zasługa gór dookoła. Ogólnie 24h stymuluję się kawą (norwedzy prowadzą w rankingach spożycia) i np. montuję filmy z wakacji co jest odpowiednio czasochłonne... i tak byle do wiosny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.