sudik Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No tak bardzo zimno tam mają. Chyba powinni ubierać kurtki zimowe i rękawiczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ta a żarnik HQI daylight [10k kelwinów] 150W kosztuje jakos mniej-wiecej 200zl ... Niestety 6000 kelwinów ma te twoje 1000watów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Recepta na jesienno zimową depresje jest jedna i tylko jedna Zaszywamy sie w modelarni i mamy wszystko głęboko w :ass: A za takie coś "porządna ciężka rockowa muzyka o głośności co najmniej takiej aby sąsiadce trzesły się szyby " kopię porządnie w :ass: ,jednego nastolatka oduczyłem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja używam słuchawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Do kopania? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No tak ciężka muzyka i modelarnia skutecznie mnie leczą z depresji, z lejącej się ciemnej mazi za oknem . :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Recepta na jesienno zimową depresje jest jedna i tylko jedna Zaszywamy sie w modelarni i mamy wszystko głęboko w No tu kolejny problem ponieważ jest w radomiu coś takiego jak modelarnia od 2003 roku i jedyna sekcja F2B, co ciekawsze nie akceptują ludzi "RC" :evil: W 19-- którymś była modelarnia i oni robili tylko "RC" łącznie z aparaturami i oprzyrządowaniem. Czy Radom się cofa? Ale całe szczęście mam własną modelarnie i z doświadczenia wiem, że to jest zdecydowanie najlepszy pomysł. instruktor, wygrywa..... popołudnie na modelarni i żarówkę 100W :mrgreen: :devil: Pozdrawiam wszystkich DEPRESOWCZÓW :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 nie ma sprawy, skoro wygrałem to odbieram wygraną jadę do modelarni i wszystko mam w :ass: a moge właczyć zarówkę 2000 W (mam taką ale raczej jej nie właczam) :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 moge właczyć zarówkę 2000 W (mam taką ale raczej jej nie właczam)Rasowy dentysta i pewnie drymelkiem zęby czyścisz :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 E tam dremelek to na polerowanko, zapewne zdarzają się tacy co bez Hitachi nie podchodź ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.nesbyen Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 dobra lampa HQI ...faktycznie w Skandynawii gdzie ciemności "egipskie" trwają ponad pół roku są bardzo popularne doświetlania ciała lampami emitującymi odpowiedniej długości światło- wiem to z pierwszej ręki od kontrahentów z Finlandii. ... a ja potwierdzam. Ja na ten przykład mam z lataniem "pozamiatane" od końca listopada do połowy maja. Jeżeli z różnych przyczyn przegapię okienko 10:00-15:00, mogę sobie odpuścić. Do tego dochodzi jeszcze mgła, która w taki dzień jak dziś (+3'C) wisi na ok. 60m. Ot zasługa gór dookoła. Ogólnie 24h stymuluję się kawą (norwedzy prowadzą w rankingach spożycia) i np. montuję filmy z wakacji co jest odpowiednio czasochłonne... i tak byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.