kefir Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No panowie to się nazywa dopiero kret http://vimeo.com/7627394 Nowa Corrona 8 i już 2 model rozbity po prostu się wylogowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Film ,filmem .Kret kretem ,ale muzykę dobrałes idealną do tego filmu naprawdę z przyjemnoscią to oglądałem oczywiście do czasu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To już wiemy jak wygląda polowanie na zdobycz oczami ptaka przyjemnoscią to oglądałem oczywiście do czasu .. bo później trzeba już nagrywać z włączoną lampą , pod ziemią jest po prostu za ciemno 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A ten kret to przez ten odbiornik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A ten kret to przez ten odbiornik??Tak po prostu się wylogował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Model spadał z jakiej wysokości ?? bo na filmie wydaje mi się że ok 50-70m, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Model spadał z wysokości ?? bo na filmie wydaje mi się że ok 50-70mJak byś się przyjrzał to na filmiku jest OSD ... Wszystko jest podane a Ty takie głupie pytanie zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Model spadał z wysokości ?? bo na filmie wydaje mi się że ok 50-70mJak byś się przyjrzał to na filmiku jest OSD ... Wszystko jest podane a Ty takie głupie pytanie zadajesz. Jakbyś patrzył, to byś widział, że OSD z lekka zgłupiało... :crazy: Model kilka razy przekracza 120m wysokości, mimo wysokiego pułapu, a w ziemię się wbija przy 150m. Widać też jak wysokość rośnie, mimo, że model spada. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To skąd Kefir ma wiedzieć z ilu metrów spadał model ? Wysokość dość stabilnie trzyma się ale widać że ok 100m. Od 120 do 80 parę się zacina ale stabilnie pokazywało do 100m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Takiej Marchewy to ja jeszcze chyba w tym sezonie nie widziałem Proponuje zmiane nazwy tematu na "Super Marchewa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A mnie dziwi, ze po utracie łącznosci silnik kręcił. To chyba pierwsza i podstawowa rzecz aby to ustawić w F/S. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Takiej Marchewy to ja jeszcze chyba w tym sezonie nie widziałem Proponuje zmiane nazwy tematu na "Super Marchewa" Bo było za szybko :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Kr3cik czyżby Twój model tez zapolował na kr3ciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Niestety tak Kadłub już naprawiony a skrzydło czeka na sklejenie i zalaminowanie, będzie żyć kilka metrów w prawo i z kadłuba nic by nie zostało bo trafiłbym w dużo twardszą drogę. Skrzydła zaklaskały przy dużej prędkości na wysokości około 150 metrów, chwilę trzymały się na kablu aż rozpięła się wtyczka i odleciały z wiatrem jakieś 200 metrów od miejsca uderzenia kadłuba. Kadłub po oddzieleniu skrzydeł zaczął się ładnie rozpędzać z dość głośnym gwizdem zakończonym głuchym bumm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Niestety tak Kadłub już naprawiony a skrzydło czeka na sklejenie i zalaminowanie, będzie żyć kilka metrów w prawo i z kadłuba nic by nie zostało bo trafiłbym w dużo twardszą drogę. Skrzydła zaklaskały przy dużej prędkości na wysokości około 150 metrów, chwilę trzymały się na kablu aż rozpięła się wtyczka i odleciały z wiatrem jakieś 200 metrów od miejsca uderzenia kadłuba. Kadłub po oddzieleniu skrzydeł zaczął się ładnie rozpędzać z dość głośnym gwizdem zakończonym głuchym bumm I dzięki temu że się rozłączyły naj mniej ucierpiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 I dzięki temu że się rozłączyły najmniej ucierpiały Zgadza się Poza tym, że pękły w połowie nie noszą śladów innych uszkodzeń. Na ziemię powróciły z gracją jesiennego liścia A u Ciebie jak z uszkodzeniami i zniszczeniami sprzętowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ...bo wglebiać też trzeba umieć, proszę koleżeństwa, ot co :ble: http://www.rcpabianice.strefa.pl/m/200810/DSC00835.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ...bo wglebiać też trzeba umieć, proszę koleżeństwa, ot co :ble: http://www.rcpabianice.st...0/DSC00835.html O! Wleciał w ścianę! :shock: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ...to jest do oglądania na leżąco :ble: Co za młodzież, wszystko im na tacy... :wink: Komórką robiłem i tak mi się ustawiła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ...to jest do oglądania na leżąco Aaaaa! Już widzę. Przywalił w sufit ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.