Jump to content

[P] Tiger Moth DH82a

Włodek Ulas

Recommended Posts

Wlodku posiadam bogata dokumentacje tego samolotu napisz na PW co w pierwszej kolejnosci potrzebojesz.O ile sie nie myle budojesz TAJGERKA zkitu Flair.Miendzy innymi ja ten sam posiadam.Wladek.

Wodzu 7 czy to książka właściciela jedynego w Polsce Tigerka Pana Jacka Mainka?Jeśli tak to takową posiadam.Nie ma w niej planu samolotu  :evil: a mnie tylko potrzebny jest plan .Dokumentacje zdjęciową posiadam.Plan musi być opublikowany w oficialnych źródłach ,taki jest wymóg regulaminu makiet.

Włodku jeżeli potrzebujesz plany samolotu do komisji sędziowskiej,takowe ja posiadam,gdyż budowałem Tiger Moth RC.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

W tym czasopiśmie jest także dziesiątki różnych zdjęć kolorowych,zdjęcia wszystkich szczegółów samolotu,oraz kilka barw tego samolotu.

Jeżeli poszukujesz takich planów to nie ma żadnego problemu,mogę to skopiować i przesłać.

Heniu dogadamy się na pw.

Tak do końca to ksero nie załatwia sprawy :evil:

Komisja podczas oceny modelu może sobie zażyczyć (i często to robi) :( oryginalnej publikacji z planami .Dlatego poszukuje oryginału.Przekopałem w internecie i nie natrafiłem na ten magazyn

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.