puskal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 witam wszystkich na forum nazywam się Marcin Ciepierski wkońcu się ujawniłem
Gość Addriano Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Liło witać "Starą" Gwardie Teraz to juz trzeba bedzie uruchomic dział mikro RC Pozdrówka
Tomek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No wkońcu !!! Myślałem że już to nie nastąpi. Witaj na naszym forum
puskal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No chyba aż tak stara gwardią nie jestem ale miło mi spotkac znajome i nieznajome twarze. Narazie mam mało czasu bo mnie dopadły studia i praca ale jak będzie więcej luzu to zaczne być aktywnym forumowiczem. Tomek czy aż tak mnie wyczekiwałeś? A przy okazji myślę że nie tylko wsprawie mikro samolotów będę miał coś do powiedzenia :faja:
Boogie Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dales sie jednak namowic ostatecznie I bardzo dobrze!! :mrgreen:
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Twoje model są bardzo ciekawe. Poza tym gdzieś kiedyś padło (na innym forum na którym już nie bywam) że może zrobimy coś podobnego z IIWoW. Tylko mowa była o balsie. Zrobiłeś coś nowego w między czasie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.