puskal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 witam wszystkich na forum nazywam się Marcin Ciepierski wkońcu się ujawniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 :wink: Witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Liło witać "Starą" Gwardie Teraz to juz trzeba bedzie uruchomic dział mikro RC Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No wkońcu !!! Myślałem że już to nie nastąpi. Witaj na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puskal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No chyba aż tak stara gwardią nie jestem ale miło mi spotkac znajome i nieznajome twarze. Narazie mam mało czasu bo mnie dopadły studia i praca ale jak będzie więcej luzu to zaczne być aktywnym forumowiczem. Tomek czy aż tak mnie wyczekiwałeś? A przy okazji myślę że nie tylko wsprawie mikro samolotów będę miał coś do powiedzenia :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dales sie jednak namowic ostatecznie I bardzo dobrze!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Twoje model są bardzo ciekawe. Poza tym gdzieś kiedyś padło (na innym forum na którym już nie bywam) że może zrobimy coś podobnego z IIWoW. Tylko mowa była o balsie. Zrobiłeś coś nowego w między czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.