puskal Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 witam wszystkich na forum nazywam się Marcin Ciepierski wkońcu się ujawniłem
Guest Addriano Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Liło witać "Starą" Gwardie Teraz to juz trzeba bedzie uruchomic dział mikro RC Pozdrówka
Tomek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 No wkońcu !!! Myślałem że już to nie nastąpi. Witaj na naszym forum
puskal Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 No chyba aż tak stara gwardią nie jestem ale miło mi spotkac znajome i nieznajome twarze. Narazie mam mało czasu bo mnie dopadły studia i praca ale jak będzie więcej luzu to zaczne być aktywnym forumowiczem. Tomek czy aż tak mnie wyczekiwałeś? A przy okazji myślę że nie tylko wsprawie mikro samolotów będę miał coś do powiedzenia :faja:
Boogie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dales sie jednak namowic ostatecznie I bardzo dobrze!! :mrgreen:
Tomek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Twoje model są bardzo ciekawe. Poza tym gdzieś kiedyś padło (na innym forum na którym już nie bywam) że może zrobimy coś podobnego z IIWoW. Tylko mowa była o balsie. Zrobiłeś coś nowego w między czasie ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.