Gość pitplane Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam, Czasu nie tracimy Jedno z naszych wspólnych spotkań. Narodziła się nowa świecka tradycja i loty w Żarnowcu , kończymy na pobliskim basenie. Polecamy Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 sorry, dopiero zauważyłem , że wrzuciłem film jako prywatny już naprawiłem błąd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 O rzesz ty ... Miałem być ale mnie nie było, praca niestety mnie wciąga za bardzo ostatnio. Film rewelka. PS. Już wiecie dlaczego Kuba zdobył Mistrzostwo Polski F3f w tym roku ? Zdradziłeś tym filmem sekrety mistrza na forum. Wydało się :lol2: Po treningu relaks w SPA. No tak tylko mistrzów na to stać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Za rok puchar wraca w Beskid Sądecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Chcielibyście , co? ostro ćwiczymy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Jak zwykle świetna produkcja Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Właśnie widzę, że ćwiczycie, ja ostatni raz latałem na zboczu na Mistrzostwach Polski właśnie :/ tylko pozazdrościć. dlatego jak się wkurzę biorę wyciągarkę i na siłę latam, żeby się Trinity nie kurzyła :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Panowie ale to zbiornik w Gniewinie tak dla ścisłośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 oczywiscie , że w Gniewinie, ale niestety ta (zreszta jak widać) bardzo bogata miejsowość, nie da nikomu wyobrażenia o umiejscowieniu zbiornika Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tylko żałuje że nie ma mnie w domu ,(ah ta praca )chętnie bym poznał paru pasjonatów modelarstwa ja dopiero zaczynam przygodę , a filmik bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To już prawie pełna profeska, zdjęcia ze statywu, duża ilośc ujęc, przemyślany montaż. Duży postęp, gratuluję. Jakośc materiału porządna. Nie jest to FCO, czy coś w tym rodzaju. Może znikną wreszcie filmy typu - przykleiłem telefon do modelu i puściłem na 10 minut, zobaczcie co z tego wyszło. :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Może znikną wreszcie filmy typu - przykleiłem telefon do modelu i puściłem na 10 minutPopieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Fajny film podoba się podoba Co do filmów z telefonu to niech robią sobie i takie filmy ważne że coś robią Od czegoś trzeba zacząć (sam tak zaczynałem,a teraz robię zdjęcia za pomocą dużego aparatu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.