ahaweto Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam. Urwałem się z rodzinnej imprezy i ok. 20h postanowiłem odwiedzić kolegów na lotnisku. I o dziwo zastałem jeszcze Tomka i Macieja. Warunki były idealne. Przy okazji Maciej dał mi możliwość pilotowania swojego skrzydła (1,4m). Robiłem to pierwszy raz. Rewelacja :shock: . Tomek pokazał lot depronowego Mig-a wyposażonego w nowy silnik o kv=3000. Przecinak! Niestety kolegów dzisiaj nie ominęły kraksy . W sumie dzień był udany i nowy grill został wypróbowany
gewiner Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 sorry Tomek zapomnialem napisac ze chodzi mi o twoj nr tel, jakbys mogl?
ahaweto Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. Heniu... ale...dlaczego...tak ...nagle?
GOGO Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 :cry: mój madmann też niestety poległ :cry:
jędrek Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 :cry: mój madmann też niestety poległ :cry: Qrna ...plaga jakaś, cy cuś?
Gość horn3t Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Głowa do góry obudować, remontować i dalej latać, nie spada ten kto nie lata
ahaweto Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam. Znając kolegów to modele będą na pewno odbudowane. Dzisiaj pogoda wspaniała. Ja akumulatory już ładuję. Spotykamy się ok. 16-tej ?
Tomek74 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mój madman odbudowany dostał nowe przyodzienie i oczywiście kapitalny remont na lotnisku będę o 16oo, kogo kolej na grilla. tel.606 362 678
Rufio79 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Może mi się uda wpaść na chwile po zbiorach.
ahaweto Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam. Wczorajsze loty odbyły się przy wspaniałej pogodzie. Na początku słaby wiaterek który pod wieczór całkowicie ustał. Odwiedził nas kolega Mirek z Chodzieży, początkujący adept RC, oraz dwóch mieszkańców Złotowa którzy chcieliby latać ale jeszcze się wahają . Ogólny widok, zwróćcie uwagę na panie ochoczo krzątające się przy grillu. Dzięki nim mogliśmy z apetytem podbudować nasze nadwątlone pilotowaniem modeli siły. A to przyszli młodzi piloci RC, jak na razie najbardziej interesuje ich bieganie po pasie i konsumpcja kiełbaski z grilla. Ale potrafią też zadawać ciekawe pytania dotyczące modeli. Dyskusja nad odbudowanym (w ciągu tygodnia :shock: ) przez Tomka modelu ,,Madman,, . Przelot ,,Madmana,, Macieja. Lata rewelacyjnie. Wojtek zaprezentował nam nowy model Cessny. Będzie to konwersja spaliny na elektryka. Jest to model po przejściach z drugiej ręki, ale muszę przyznać że bardzo fachowo naprawiany :shock:. Gdyby nie wskazanie miejsc uszkodzonych naprawdę trudno byłoby je zauważyć. Na razie odbyły się próby kołowania na pasie i niestety trzeba przyznać że nasze lotnisko w tej chwili nie bardzo nadaje się dla modeli wyposażonych w podwozie z kółkiem nosowym . Dlatego też Wojciech zdecydował się aby pierwsze loty modelu wykonać na pasie w Wilczych Laskach. Były też loty depronowymi Jetami. Dzień był bardzo udany. Nie było żadnej kraksy .
Henio Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Adam częsc z tych młodych ludzi znam i będą za parę lat łoić nam :ass: A modele przygotowane
ahaweto Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kadra rośnie . Modele gotowe. Czy Andrzej pracuje nad pogodą? 8) .
GOGO Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ano, pogoda na razie to jest barowa a i prognozy nie są optymistyczne,ale zdajmy się na znajomości Andrzeja :twisted:
GOGO Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Qrna w strugach deszczu ale model oblatany teraz tylko proszę ładną pogodę na jutro.
ahaweto Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Wykorzystałeś chwilę pogody. Dwa tygodnie pracy aby na jutro model był gotowy. Godne podziwu :shock: . Gratuluję
GOGO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dzięki Adam ale już musiałem coś wystrugać :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.