ahaweto Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam. Urwałem się z rodzinnej imprezy i ok. 20h postanowiłem odwiedzić kolegów na lotnisku. I o dziwo zastałem jeszcze Tomka i Macieja. Warunki były idealne. Przy okazji Maciej dał mi możliwość pilotowania swojego skrzydła (1,4m). Robiłem to pierwszy raz. Rewelacja :shock: . Tomek pokazał lot depronowego Mig-a wyposażonego w nowy silnik o kv=3000. Przecinak! Niestety kolegów dzisiaj nie ominęły kraksy . W sumie dzień był udany i nowy grill został wypróbowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 blisko było :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 sorry Tomek zapomnialem napisac ze chodzi mi o twoj nr tel, jakbys mogl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Koledzy, to co lata musi spaść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam. Heniu... ale...dlaczego...tak ...nagle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 :cry: mój madmann też niestety poległ :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 :cry: mój madmann też niestety poległ :cry: Qrna ...plaga jakaś, cy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 taa za nisko latamy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Głowa do góry obudować, remontować i dalej latać, nie spada ten kto nie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam. Znając kolegów to modele będą na pewno odbudowane. Dzisiaj pogoda wspaniała. Ja akumulatory już ładuję. Spotykamy się ok. 16-tej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Mój madman odbudowany dostał nowe przyodzienie i oczywiście kapitalny remont na lotnisku będę o 16oo, kogo kolej na grilla. tel.606 362 678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Grilla biorę na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Może mi się uda wpaść na chwile po zbiorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam. Wczorajsze loty odbyły się przy wspaniałej pogodzie. Na początku słaby wiaterek który pod wieczór całkowicie ustał. Odwiedził nas kolega Mirek z Chodzieży, początkujący adept RC, oraz dwóch mieszkańców Złotowa którzy chcieliby latać ale jeszcze się wahają . Ogólny widok, zwróćcie uwagę na panie ochoczo krzątające się przy grillu. Dzięki nim mogliśmy z apetytem podbudować nasze nadwątlone pilotowaniem modeli siły. A to przyszli młodzi piloci RC, jak na razie najbardziej interesuje ich bieganie po pasie i konsumpcja kiełbaski z grilla. Ale potrafią też zadawać ciekawe pytania dotyczące modeli. Dyskusja nad odbudowanym (w ciągu tygodnia :shock: ) przez Tomka modelu ,,Madman,, . Przelot ,,Madmana,, Macieja. Lata rewelacyjnie. Wojtek zaprezentował nam nowy model Cessny. Będzie to konwersja spaliny na elektryka. Jest to model po przejściach z drugiej ręki, ale muszę przyznać że bardzo fachowo naprawiany :shock:. Gdyby nie wskazanie miejsc uszkodzonych naprawdę trudno byłoby je zauważyć. Na razie odbyły się próby kołowania na pasie i niestety trzeba przyznać że nasze lotnisko w tej chwili nie bardzo nadaje się dla modeli wyposażonych w podwozie z kółkiem nosowym . Dlatego też Wojciech zdecydował się aby pierwsze loty modelu wykonać na pasie w Wilczych Laskach. Były też loty depronowymi Jetami. Dzień był bardzo udany. Nie było żadnej kraksy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Adam częsc z tych młodych ludzi znam i będą za parę lat łoić nam :ass: A modele przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kadra rośnie . Modele gotowe. Czy Andrzej pracuje nad pogodą? 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ano, pogoda na razie to jest barowa a i prognozy nie są optymistyczne,ale zdajmy się na znajomości Andrzeja :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Qrna w strugach deszczu ale model oblatany teraz tylko proszę ładną pogodę na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Wykorzystałeś chwilę pogody. Dwa tygodnie pracy aby na jutro model był gotowy. Godne podziwu :shock: . Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dzięki Adam ale już musiałem coś wystrugać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.