Rufio79 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Maciej a gdzie film z kraksy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 pełny ekran + 720p EDIT będzie lepiej jak zdejmę folię ;D z obiektywu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. Piękne loty :shock: . Maciej, to chyba wypadek przy pracy ? Mig-i zderzyły się w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Tak Adam to była kraksa w powietrzu atak był przypadkowy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Film extra szkoda jednak tych strąconych modeli. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam. No i nieuchronnie zmierzamy do Combatu :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 horn3t ano szkoda ale zrobi się nowe te już były trochę wysłużone :wink:[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam dzisiaj pomiędzy 14;50 a 15;05 zrobiłem kilka zdjęć toru lotu samolotu obejrzyjcie to i skomentujcie,to nie jest żaden fotomontaż a widzę coś takiego pierwszy raz :idea: :shock: i poleciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 no co ty Slawek, zaciagnal reczny, a ze slisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Oj Kuba ty już nie zmądrzejesz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a u mnie pare dni temu samoloty tez sobie jaja zrobily: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5846 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam. Dzisiaj nad Jastrowiem w krótkim odstępie czasu widziałem trzy takie zakręty. Robiły to duże czterosilnikowe samoloty pasażerskie. Wszystkie zakręcały na północny-wschód. Na południu kraju szalały śnieżyce i może z tego powodu kierowano je na inne lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Właśnie od 14 na południu czyli u mnie była śnieżyca Mało mnie z psem nie porwało jak wyszedłem na otwarty teren hehe. Jeżeli leciały na południe to już wiesz dlaczego zawracały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pewnie GPS szwankował :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witam, ja też jestem z okolic Złotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A dokladnie to z Nowej Swietej, wiec niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 To zapraszamy na nasze lotnisko,masz chyba coś do latania??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No będę miał p;o świetach, cos słabszego a potem ma zamiar zakupić pipera j3 epp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Co to znaczy coś słabszego??? wpadnij do nas na lotnisko to coś doradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.