olo Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Komisję sędziowską też znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ale mogą być naciski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: naciski w zeszłym roku nic nie dały sędzia był nieprzekupny a co do latania to nowe skrzydełko dzisiaj ulotniłem http-~~-//www.youtube.com/watch?v=J067_IUyiRs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 w poniedziałek wiało dość mocno ale musieliśmy troszkę polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Pięknie . Niestety nie mogłem uczestniczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 :?: co tu tak cicho :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Pogoda, pogoda do kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Po dzisiejszych uzgodnieniach jutro latamy od 16-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kto dzisiaj będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Jak nie będziepadać to ja latam ale myślę,że tak po południu :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 O której latamy bo dzisiaj pogoda w kratkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Tak proponuję o koło 17oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 loty rozpoczęliśmy o 12 a zakończyły się o 18 :rotfl: nad lotniskiem kilka razy pojawił się antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Niestety nie mogłem z wami latać gdyż wybrałem się na 13 Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych do Kruszwicy. W konkursach modelarskich brałem udział już wielokrotnie i to z sukcesami :roll: ale od trzech lat (RC) nie wyjeżdżałem. Kartonówki jest to moja pierwsza miłość modelarska, a jak wiadomo do pierwszej miłości zawsze się wraca :roll: . No i muszę się pochwalić , wróciłem z dwoma złotymi, dwoma srebrnymi medalami i okazałym pucharem. I tak w kategorii ,,Pojazdy Gąsienicowe,, I-sze miejsce (Bradley M2) i II-gie miejsce (Jagdpanzer IV), w kategorii ,,Pojazdy Szynowe,, I-sze miejsce (lokomotywa Od 2), i II-gie miejsce (wagony Cid), Puchar Prezesa Kujawskiej Spółdzielni Mieszkaniowej w Inowrocławiu za najlepiej wykonany model uczestniczący w konkursie (Bradley M2). Modele są wykonane w skali 1:25 w klasie standard. W odpowiednim dziale zamieszczę zdjęcia swoich kartonówek (papierzaków). Były też nagrody rzeczowe i muszę przyznać bardzo praktyczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 :shock: Gratulacje Adam,nigdy się nie chwaliłeś,że zajmujesz się tą dziedziną modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ładny gips ,rozumiem kleić karton ale zdobywać przy okazji pierwsze miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Taa 8) Adam tak po cichu żeby konkurencji nie było :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A może Adama np. Bradley M2 był w wersji RC mały odbiornik,małe aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A może Adama np. Bradley M2 był w wersji RC mały odbiornik,małe aku. Hehehe i małe skrzydełka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1303 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Mam pytanie , czy jest możliwość podania mapki gdzie latacie?Będę obserwował forum kiedy będziecie umawiać się na loty-może będę się starać dotrzeć.Chciałbym zaczerpnąć trochę wiadomości ,porad itd.Tu gdzie mieszkam chyba jestem sam z moim hobby.Troszeczkę daleko ,ale co się nie robi dla modelarstwa. Pozdrawiam z Choszczna ZŁOTÓW I MIROSŁAWIEC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Jak masz czas to przejżyj nasz temat wstecz tam gdzieś jest mapka zamieszczona :wink: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.