Siwy245 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 przesłany filmik jeszcze raz czy ten odtworzycie zobaczcie http://imageshack.us/clip/my-videos/37/oia.mp4/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo20670 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dziś wstawiam zdjęcia z wczorajszego dnia budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dziś wstawiam zdjęcia z wczorajszego dnia budowy Ernest bongo20670, bardzo fajnie. Z przyjemnością oglądniemy przebieg budowy Twojego Wicherka, ale umieść może jej opis w oddzielnym temacie, w odpowiednim dziale na forum. Będzie to lepsze zarówno dla Twojej relacji jak i dla tematu o lataniu w Złotowie i okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo20670 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Fotorelacja z budowy została przeniesiona do działu budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 :?: Ktoś dzisiaj lata :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Maciej dzwonił do mnie że spotykamy się ok. 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Choć pogoda zapowiadała się całkiem przyzwoicie to siąpiący przez ponad godzinę coraz mocniej deszczyk wprawił nas w zwątpienie co do dalszego latania. W końcu przestał padać i warunki do latania zrobiły się bardzo dobre. Na lotnisku podczas lotów mamy teraz najważniejszą osobę. O że tak powiem ,,szerokich,, prerogatywach 8) . Brakuje nam jeszcze przeszklonej wieży kontroli lotów 8) . Kolega Jarek zaczął już sam pilotować model. Jak na początek bardzo udanie. Kacper (syn Jarka) z pomocą Tomka również próbował swoich sił. Maciej ubezpieczał start Ekstry Tomka swoim Madmanem. Tomek zaprezentował nowego Jeta, stylizowanego na F-16. Oczywiście z podkładów pod panele. Model został oblatany już wcześniej a dzisiaj zobaczyliśmy go już pomalowanego :shock: :shock: Każdy nowy Jet Tomka jest coraz lepszy i lata rewelacyjnie, mimo że jest wyjątkowo niskobudżetowy. A zaręczam że własnościami lotnymi przewyższa niejeden firmowy model. A stosunkiem ceny do zadowolenia z lotów bije je wielokrotnie na głowę. No i ta rasowa sylwetka w locie :shock: :shock: :shock: Również polatałem. Niestety Ekstrą VA ze zdjęcia, upolowałem kreta . O ile lot na ,,żyletę,, z lewej na prawą stronę jako tako wychodzi, to w stronę ,,przeciwpołożną,, już nie bardzo :? . Na szczęście to EPP i po naprawie wznowię treningi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wycinek na temat festynu w Witrogoszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jakieś plany na weekend :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ja się zabieram za składanie tego : By siwy245 już wszystkie części posiadam może dziś młodego na kablu będę puszczał na symulatorze mu idzie troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jakie plany na jutro????? lata ktoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 O której dzisiaj latacie ,pogoda jest super :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Sławek dajcie znać o której latamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja myślę ,że około 13 - 14 tak po obiadku :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ja będę troszkę później a modele skończyłem już tylko małe poprawki trzeba zrobić parę fotek wstawię By siwy245 By siwy245 By siwy245 By siwy245 By siwy245 By siwy245 By siwy245 By siwy245 a ten model skończyłem składać dopiero dziś i nie mam fotek jeszcze By siwy245 :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zabierz na lotnisko zrobimy oblot :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 mała aktualizacja z zeszłego tygodnia weekend w wilczych laskach :wink: zabrakło tylko Wojtka a co do dnia dzisiejszego to zaliczyłem udane turne po 3 powiatach latając na 2 lotniskach w Pile gdzie nawet stali bywalcy zdziwieni byli frekwencją wykraczającą ponad normę co do której przyczyniła się pewnie piękna pogoda ludzi sporo samoloty i szybowce w powietrzu miód malina po tym jak ludzie zaczęli opuszczać lotnisko w poszukiwaniu obiadu przeniosłem się na nasze lotnisko w Złotowie gdzie już czekali Tomek, Sławek z Ernestem i Jarek ze swoim podopiecznym zdjęć brak no chyba że Sławek coś wstawi bo chyba jakieś fotki zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witam wstawiam kilka fotek z niedzielnych lotów niestety nie ma tego dużo ponieważ byłem zajęty mieszaniem powietrza :lol2: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Długi ,,łykend,, spędziłem daleko od domu. Zaliczyłem trzy górki, 680, 716 i 1300m. Ledwo żyję, niestety mam nizinną naturę :? Loty wam się udały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 a ja dziś musiałem drugie skrzydełko robić bo tamte młody zajął :cry: ale już mam zrobione i oblatane no jeszcze trochę poprawek i będzie OK :rotfl: my z młodym lataliśmy dziś troszkę długo że popołudniowy poniedziałek zaliczyliśmy już obaj w powietrzu :lol2: a Easycub też oblatałem dwa pakiety samolot przeżył nawet tak jak skrzydełka :jupi: teraz tak jak mówiliście jak najwięcej w powietrzu młodemu już super idzie sam lata ale dopiero początki unas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.