Artur Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 to bedzie sie go przykrywac , a jak bedzie lecial to niema znaczenia , powietrze go schlodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 to bedzie sie go przykrywac Tylko musisz tego pilnować Widziałem taki czarny kadłub laminatowy jak postał 30min na słońcu, Wlaściciel zwinoł zabawki i pojechał do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 laminat czarny to odpada bo traci wytrzymalosc wraz ze wzrostem temperatury, a tu przewidze jasny pokrowiec zarówno do transportu jak i do stania w stanie zmontowanym zreszta wszystkie ciemne kolory sie grzeja, a szegolnie jesli sa malowane na mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A gdzie w takim chudym płacie chciałbyś to podwozie schować ? Chyba że lekko wystawało by górą :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ee tam bez przesady przy kadlubie ma ze 4 cm grubosci, a na koncu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Trochę dłubania ,ale jeszcze na upartego dałbyś radę to zamontować. Folii jeszcze na skrzydle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 nie bede juz tego ciachal, jak bedzie to latac zgodnie z oczekiwaniami to prosciej zrobic nowy sam plat z klapami i lotkami + chowane podwozie, ale to pewnie sie nie doczeka realizacji bo powstanie jakis nowy projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 musze zakupic kolpak fi 83mm Artur, kołpak możesz wziąść od mojego P51 (dwułopatowy, ten co oglądałeś). Nie będę na razie nic nowego robił, a mi nieźle "działa" napęd ze śmigłem trzyłopatowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 dzieki Hubert pojawie sie w wolnej chwili nieźle "działa" napęd ze śmigłem trzyłopatowym. chyba troche za delikatnie to napisales, pakiet 8s2 i z tego pobierasz z 50A, a ciag lebszy niz 91 spalina to normalny elektryczny potwór jakis czy sie myle ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 to normalny elektryczny potwór jakis Jak wpadniesz po kołpak , to Ci zaprezentuję ten napęd. Mocne toto i z zapasem powinno wystarczyć do 166cm Mustanga. Jakby komuś się zechciało, to może mi podpowie jego spalinowy odpowiednik: śmigło trzyłpatowe Master Aiscrew 14x9 kręci 7800obr/min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Arturze co się dzieje z modelem? Oblatany już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Artur chwilowo ma zakaz dostępu do modelarni . Pewnie coś przeskrobał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A planujecie zestawy rozprowadzać za $$? Poza tym, Tomek, Ty tez składałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mój leży sklejony w postaci 5 wręg i 4 listewek i czeka na natchnienie. A jeśli chodzi o rozprowadzenie to wszystko zależy od Artura , bo to jego konstrukcja. Oraz od samego modelu - jak będzie się nim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mnie kiedyś Artur obiecał podesłanie planów ,ale kontakt się urwał i efektem tego jest ten model http://img167.imageshack.us/img167/9928/pikni1cv8.jpg http://img138.imageshack.us/img138/89/yagiej5.jpg Poprostu zainstalowałem Cada i rysowałem ,rysowałem ,rysowałem..... aż się nauczyłem i mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Artur zwiedza zachodnich sąsiadów ,więc to tłumaczy dlaczego nie ma z nim kontaktu. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Poprostu zainstalowałem Cada i A wcześniej go kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Pożyczyłem:):) z firmy Marcinku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.