Skocz do zawartości

Quatro

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to bedzie sie go przykrywac :D

Tylko musisz tego pilnować :)

Widziałem taki czarny kadłub laminatowy jak postał 30min na słońcu, Wlaściciel zwinoł zabawki i pojechał do domu :D

Opublikowano

laminat czarny to odpada bo traci wytrzymalosc wraz ze wzrostem temperatury, a tu przewidze jasny pokrowiec zarówno do transportu jak i do stania w stanie zmontowanym

zreszta wszystkie ciemne kolory sie grzeja, a szegolnie jesli sa malowane na mat

Opublikowano

nie bede juz tego ciachal, jak bedzie to latac zgodnie z oczekiwaniami to prosciej zrobic nowy sam plat z klapami i lotkami + chowane podwozie, ale to pewnie sie nie doczeka realizacji bo powstanie jakis nowy projekt

Opublikowano
musze zakupic kolpak fi 83mm

Artur, kołpak możesz wziąść od mojego P51 (dwułopatowy, ten co oglądałeś).

Nie będę na razie nic nowego robił, a mi nieźle "działa" napęd ze śmigłem trzyłopatowym.

Opublikowano

dzieki Hubert pojawie sie w wolnej chwili

nieźle "działa" napęd ze śmigłem trzyłopatowym.

chyba troche za delikatnie to napisales, pakiet 8s2 :D i z tego pobierasz z 50A, a ciag lebszy niz 91 spalina :D

to normalny elektryczny potwór jakis

czy sie myle ????

Opublikowano
to normalny elektryczny potwór jakis

Jak wpadniesz po kołpak , to Ci zaprezentuję ten napęd.

Mocne toto i z zapasem powinno wystarczyć do 166cm Mustanga.

Jakby komuś się zechciało, to może mi podpowie jego spalinowy odpowiednik:

śmigło trzyłpatowe Master Aiscrew 14x9 kręci 7800obr/min

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mój leży sklejony w postaci 5 wręg i 4 listewek i czeka na natchnienie.

A jeśli chodzi o rozprowadzenie to wszystko zależy od Artura , bo to jego konstrukcja.

Oraz od samego modelu - jak będzie się nim latać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.