smootny Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 [P] Plany Fokker DR-1 szukam czegoś do rozpiętości 1.5m - 2.0 m. Elektryk czy spalina - bez znaczenia :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 63" - dobrego autora http://www.pitch.dk/shop/product_info.php?cPath=1_4_93&products_id=585 71" - https://shop.traplet.com/product.aspx?c=597 /też renomowane źródło/ Zresztą pewnie Fokker będzie tu wyrocznią :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Zresztą pewnie Fokker będzie tu wyrocznią Rozumiem, że chodzi o pana Anthony'ego jako wyrocznię :mrgreen: Plany i do dobre sa w kraju u Allegrowicza Dr.hanibala. kosztują chyba coś ok 100zł ale mogę się dorzucić do kosztów. Myślę też o kicie w skali 1/4 - 260$ to chyba nie dużo jak za taki model. Niestety koszty transportu z za wielkiej wody... EDIT : plany - nie wiem z jakiego żródła - posiada kolega, który cały czas namawiał mnie bym zgodził się przyjąć od niego te plany ale wtedy nie interesowały mnie :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janek Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Elektryk czy spalina - bez znaczenia brrr.... profanacja zwłaszcza przy tym rozmiarze :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 :evil: no właśnie, ręce połamać za takie pisanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 plany - nie wiem z jakiego żródła - posiada kolega, który cały czas namawiał mnie bym zgodził się przyjąć od niego te plany ale wtedy nie interesowały mnie :crazy:Stare przysłowie pszczół mówi: "jak dają to bierz, gdy chcą stłuc to wiej" :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 :evil: no właśnie, ręce połamać za takie pisanie... EHH czepiacie się panowie i panie :rotfl: . A tak na poważnie - dziękuję za wsparcie, zima coraz krótsza więc trzeba się ostro zabrać do pracy by na sezon coś wymyśleć :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Zapytaj też tego alledrogowicza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2192937 - choć teraz nie ma żadnej wystawionej aukcji ale ma spory wybór dobrych planów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 ...mam skądś z sieci coś pod benzynę rozpiętość 1810 mm i takie pod 15ccm 4-T od Ola, rozpiętości nie pamiętam (ok. 1,5 m), ale na pohańbienie i poniewierkę pod elektryka nie oddam, musi przysiąc, że będzie spalina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted December 11, 2009 Author Share Posted December 11, 2009 Zapytaj też tego alledrogowicza: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2192937 - choć teraz nie ma żadnej wystawionej aukcji ale ma spory wybór dobrych planów. Tak już wczoraj zapytałem tego allegrowicza czy jeszcze ma te plany :] Poczekamy zobaczymy :] ...mam skądś z sieci coś pod benzynę rozpiętość 1810 mm i takie pod 15ccm 4-T od Ola, rozpiętości nie pamiętam (ok. 1,5 m), ale na pohańbienie i poniewierkę pod elektryka nie oddam, musi przysiąc, że będzie spalina... Przysięgam, że będzie to spalina :] - dzis przemyślałem sprawę i faktycznie elektryk odpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 karlem, dziękuję za plany :] - zabieram się za robotę jak tylko przyjda materiały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ...cieszę się, jeśli pomogłem :wink: A którego będziesz rzeźbił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irek M Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ...mam skądś z sieci coś pod benzynę rozpiętość 1810 mm To skala prawie 1/4. mogłbyś przesłać podgląd tych planów? Znaczy zmniejszony format by oblukać co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ...nie problem, ale jak Ci przesłać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smootny Posted December 12, 2009 Author Share Posted December 12, 2009 ...cieszę się, jeśli pomogłem :wink: A którego będziesz rzeźbił? Jeszcze nie podjęłem konkretnej decyzji - choć prawdopododnie będzie to 1,8m. :jupi: Zawsze o takim marzyłem :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.