BOBAS Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 bo to Polska.. ja bym tego tak nie nazwał, to raczej tak zwane " mam to w :ass: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Albo "załatw se sam" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Albo "załatw se sam" :wink: to skoro mam to sobie sam załatwieć to po co jest TM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Witam! A tak w ogóle wstęp "gapia" jest płatny :| ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam! A tak w ogóle wstęp "gapia" jest płatny :| ?? :shock: A skąd takie wnioski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 No nie wiem już jak czytam co napisał BOBAS co to się wyprawia to może lepiej się zapytam obeznanych ludzi :wink: Po prostu niewiedza zasiała we mnie wątpliwość wolałem się spytać :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Krzysiek, BOBAS pisze o wewnetrznych kłopotach organizacyjnych w kadrze, co troche dziwi po zgrupowaniu przed MP :wink: Na stronie http://www.scale-wc2010.pl/en/program.html masz program imprezy, możesz wybrać czas w którym będzie latać najwięcej kategorii . Wstęp wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedź i za linki do programu ja cały czas przeglądałem wersje angielską. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dziękuję za odpowiedź i za linki do programu ja cały czas przeglądałem wersje angielską. :roll: bo wersji polskiej sie nie dopatrzysz :lol2: o tym juz też wspominałem s dla ogół wiernych którzy by chcieli zobaczyć jak najwięcej, to jest WTOREK od rana będą latać wszystkie klasy modeli :faja: BOBAS pisze o wewnetrznych kłopotach organizacyjnych w kadrze, co troche dziwi po zgrupowaniu przed MP Włodku do dnia dzisiejszego nie dostałem jeszcze pisma o powołaniu do reprezentacji, no oprócz tego co mi przesłanao e-mailem które i tak się nie nadaje do przedłożenia gdziekolwiek a że tak nie wspomnę ze MŚ zaczynają się jak to program wskazuje od 29/30.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja się zakręciłem czy wy mnie wkręcacie jak to "się nie dopatrzysz" :wink: chodziło mi o tto że cały czas przeglądałem rozpiskę z linku podanego przez Włodka jeszcze na pierwszej stronie tego wątku tam jest angielszczyzna a w tym podanym teraz jest przecież pol / ang chociaż tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Krzysiu nikt Cię nie wkręca 8) .Na razie na stronie są wiadomości dla uczestników .Jak ruszą mistrzostwa pewnie uruchomią stronkę z relacją w języku polskim.Na razie jako dla widza nie ma tam ciekawych rzeczy.To co przydatne -jak program, jest w jęz. polskim. Jurek ,widzisz skład kadry zmienił się w tym roku a nasi przedstawiciele w AP chyba już przywykli do braku zmian w F4B Jeśli wpłaciłeś startowe to się nie martw- dopuszcza Cie :rotfl: Udanego debiutu i do zobaczenia w Częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 pewnie uruchomią stronkę z relacją w języku polskim może i uruchomią ale dobrze, że jest forum to ktoś porządna foto-videło-relacje :wink: pewnie wrzuci bo ja zahaczę tylko w niedziele z rana tyćusieńke może uda mi się coś zobaczyć PS - powodzenia! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Udanego debiutu i do zobaczenia w Częstochowie Raczej w Rudnikach Ja będę przez wszystkie 10 dni to pewnie pstryknę paręset fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jeśli wpłaciłeś startowe to się nie martw- dopuszcza Cie :rotfl: Udanego debiutu i do zobaczenia w Częstochowie he he he naszczęscie nie wpłaciłem, a tak przy okazji to się niezły pasztet zrobił z tym całym zamieszaniem, zresztą sama Warszawka to stwierdziła, a tak naprawdę to winę ponosi tylko jeden człowiek i to w dodatku nie jest TM ( i całe szczęscie, bo gość miły i sympatyczny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Koledzy z Częstochowy są zajęci przy organizacji więc ja zachęcę do odwiedzenia MŚ Modeli Makiet klas F4 Panowie kto ma blisko MUSI tam być, kto daleko - warto zrobić parę kilosów i tam pojechać. Relacje w j.polskim są na : http://www.aeroklub-czestochowa.org.pl/ a na stronie mistrzostw są już galerie z czterech dni zawodów: http://www.scale-wc2010.pl/ Ale trzeba się spieszyć !!! dziś po południu są loty, a jutro ostatnia kolejka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 No i po zawodach. Wrażenia!? - Z mojej strony (zawodnika) pozytywne, organizacja - na 5, Marek, Jurek i Bogdan naprawdę się spisali, ja zgrzytów żadnych nie zauważyłem. Sędziowie - naprawdę profesjonaliści, wytrzymali mnie na ocenie stat. prawie 40min. a przecież startowałem w kat. H gdzie ocena powinna trwać 10 min. Naprawdę bardzo rzetelnie podeszli do tematu, i dobrze, przynajmniej wiem co mam skopane w modelu. W ogóle, moim zdaniem, atmosfera zawodów, kontakt z kolegami z innych ekip, wymiana doświadczeń i cała otoczka zawodów była bardzo dobra. W końcu przebywałem w doborowym towarzystwie, z najlepszymi na świecie, a ósme miejsce na świecie to i tak wielki wyczyn jak na pierwszy raz, zwłaszcza że model oblatałem tuż przed zawodami i dopiero uczę się nim latać. Wnioski - aby dołączyć do czołówki światowej trzeba przesiąść się na model odrzutowy, to co Włosi latali tymi "rurami" (na YouTube - MB 339-F4G class-Częstochowa), po prostu szczena opada. Generalnie, było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam 10 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A dostałeś chociaż dyplom za zajęcie 8-smego miejsca na świecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No niestety :cry:, organizator tego nie przewidział ( chyba był zaskoczony :shock: że polak może być w pierwszej dziesiątce) :lol2: :lol2: :lol2:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No niestety :cry:, organizator tego nie przewidział ( chyba był zaskoczony :shock: że polak może być w pierwszej dziesiątce) :lol2: :lol2: :lol2:. nu fakt jak na 10 w tej kategori startującuch :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nu fakt jak na 10 w tej kategori startującuch :lol2:No chyba na drutach, w kl. H było 17-stu.Czekaj, czekaj, i tak trafisz do "radiowców", bo nadawajniki długofalowe czytaj druty idą w odstawkę. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.