karlem Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ...ta, byłby to niezły interes - super zamiana :twisted:
Tomisław Piotr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 I przy odrobinie szczęścia możesz dostać w nagrodę rękę księżniczki i pół królestwa za zdjęciez żabą na wardze
Motylasty Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ... co ja się tych żab nacałowałem No więc dalej ciągnąc OT potoczę moją historyjkę związana z CA i jego zastosowaniem medycznym. Owoż kilka lat temu egoł zapakowałem prawą swą kończyna dolną w nogę od wersalki. Zobaczyłem przez moment światełko w tunelu, wydobyłem z siebie okrzyk bólu, po okrzyku wydobyłem z siebie kilka sformułowań godzących w regulamin naszego forum, później w szoku pokonałem w tempie bardzo szybkim odległość Bytom - Katowice - Bytom. Gdy już doszłem ( nie daleko wszak byłem ) do siebie zdjąłem okrycie kończyny, znaczy skarpetkę. Ujrzałem swój duży palec prawej nogi, dla nie doinformowanych - prawa noga to ta, nad którą swobodnie zwisa prawa ręka, albo też prawa noga to ta co ma duży palec z lewej strony, albo też prawa noga to ta, co jak się śpi na brzuchu - to od ściany ( pozwoliłem sobie zacytować jeden z moich ulubionych kabaretów - KMN ). Palec duży prawej nogi cały we krwie. Paznokieć pęknięty wzdłuż i otwarty na obie strony, ze środka wystają jakieś kawałki mięsa. Gdy się ocknąłem po zemdleniu - wrażliwy na krew jestem zacząłem kombinować. Myśl pierwsza - chirurg, ale jak ja w takim stanie do niego dojdę, myśl druga - kombinerki. Pewnie w tym momencie nie ujrzałbym światełka w tunelu, a raczej cały rozświetlony tunel. Krew się leje, noga mnie niesamowicie nap....... Myśl trzecia - CA, wszak po to go amerykańce wymyśliły. Wlałem w paluch pół tubki, docisnąłem obie połówki paznokcia, zagotowało się dosłownie i zapieniło na czerwono. Wielkie światło w tunelu rozbłysło mi przed oczami, ponownie pokonałem w tempie bardzo szybkim dystans Bytom - Katowice - Bytom. I .... nic mi się z tym paluchem nie stało, paznokieć się zrósł, gangreny nie dostałem, do chirurga nie polazłem. Jedynie żona moja, akurat w tym czasie nie obecna, użyła wobec mnie kilku określeń godzących w regulamin naszego forum.
Rob Mc Fly Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wlałem w paluch pół tubkiZ przyśpieszaczem, czy bez? :roll: :mrgreen: :devil:
darek.3333 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Myśl trzecia - CA, wszak po to go amerykańce wymyśliły. Wlałem w paluch pół tubki, I .... nic mi się z tym paluchem nie stało, paznokieć się zrósł, gangreny nie dostałem, do chirurga nie polazłem. Dopiero teraz się tego dowiaduję.... A jak mi na wiosnę moja pierwsza spalinka śmigłem uciapała opuszek palca wskazującego prawej ręki (tej zwisającej nad prawą nogą) to do dzisiaj czucia w nim nie mam :cry: ... bo poszedłem do chirurga. A CA w skrzynce miałem ;D .... Może to dlatego , że światełka w tunelu zabrakło i nie było olśnienia.
ertman_176 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Może po prostu dlatego że rozerwałeś połączenia nerwowe które się nie odbudowują :?:
Motylasty Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Kruca fuks. Ertman Ty masz dziś urodziny a na forumie siedzisz, zabieraj d... w troki i "spadaj" imprezować. Najlepszego z tej okazji - cokolwiek to znaczy i dbaj o wątrobę
ertman_176 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja już swoje w życiu przepiłem :wink: Gościna trwa nawet sie student pouczyc nie może ...
Motylasty Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Tiaa uczący się student a ..... trabant i spojlery.
Motylasty Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zatkało cacao. Szacun Ertman, zgasiłeś mnie
Gość wotoma Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 o żesz ty kartonie.... a te trąbki to na jaki CA klejone?
ertman_176 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Na żabę sie teraz mówi Żaba rzadka[zagrożona], normalna, gęsta[pospolita] :mrgreen:
karlem Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 "spadaj" imprezować. ... i dbaj o wątrobę :shock: Znasz sposób? Takiego numeru jeszcze nie widziałem :oops:
mammuth Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Bzdury piszecie panowie 8) Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach 8) 8) 8)
ertman_176 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 U nas mawiają ze 0,5L na dwie gimnazjalistki to jest nic :wink: Co właściwie ma alkohol do CA, może poza teoretyczna i byc może praktyczną możnością rozcieńczenia żaby :?: W sumie to troche szkoda ...
Konrad Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Teraz pytam się powaznie i na serio-czy Wy z tym "medycznym" zastosowaniem CA przpadkiem nie bujacie??bo coś mi się wierzyć nie chce jutro ide odpalać z palca osę 15ccm z ostrym jak zyletka plastikowym śmigłem więc wiedza ta może okazac mi sięn użyteczna :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.