jozek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam serdecznie kolegow modelarzy. Mam na imie Piotr, na drugie Jozek;) Mam 23 lata, mieszkam i studiuje w Krakowie. Od dawna zagladam na forum, ale dopiero teraz postanowilem sie ujawnic. Modelarstwem interesuje sie od wczesnej podstawowki, kilka lat uczeszczalem na zajecia w modelarni Domu Harcerza na Reymonta, gdzie budowalem rakiety i modele swobodnie latajace. Pozniej mialem okolo 10 lat przerwy i wrociem do latania przed rokiem budujac juz modele rc. To zreszta zasluga mojej dziewczyny ktora udostepnila mi piwnice na pracownie;) Od tego czasu zbudowalem kilka modeli, ktore zaprezentuje w stosownym watku. Pozdrawiam kolegow modelarzy! Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Cześć ! Podobają mi się Twoje modele które wstawiłeś do galerii czy jak to sie tam nazya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Bracia witają modelarza z wielkiego Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Kolegę z mojego także Krakówka! Widzę, że "ćwiczycz" na pasie rakowickim, ale gdybyś kiedyś chciał się przesiąść na trawkę, to zapraszam na moje pole. Dużo szczegółów i namiarów jest już na PFM, ale dla ułatwienia służę instrukcjami na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witaj Coraz więcej na tym forum Krakowiaków To super że mieszkasz w naszym pięknym mieście ,i myślę że może kiedyś zobaczę Cie "w akcji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 I ja dołączam się do gorących powitań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witamy na forum.Dobry wybor,gratuluje. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hej hej, witam kolegę na właściwym forum Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witaj wsrod nas Krakow RLZ:) no no coraz wiecej nas tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.