jozek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam serdecznie kolegow modelarzy. Mam na imie Piotr, na drugie Jozek;) Mam 23 lata, mieszkam i studiuje w Krakowie. Od dawna zagladam na forum, ale dopiero teraz postanowilem sie ujawnic. Modelarstwem interesuje sie od wczesnej podstawowki, kilka lat uczeszczalem na zajecia w modelarni Domu Harcerza na Reymonta, gdzie budowalem rakiety i modele swobodnie latajace. Pozniej mialem okolo 10 lat przerwy i wrociem do latania przed rokiem budujac juz modele rc. To zreszta zasluga mojej dziewczyny ktora udostepnila mi piwnice na pracownie;) Od tego czasu zbudowalem kilka modeli, ktore zaprezentuje w stosownym watku. Pozdrawiam kolegow modelarzy! Piotr
Henryk S. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy.
Patryk Urban Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Cześć ! Podobają mi się Twoje modele które wstawiłeś do galerii czy jak to sie tam nazya
GRZECHU I JURAS Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Bracia witają modelarza z wielkiego Krakowa
MareX Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Kolegę z mojego także Krakówka! Widzę, że "ćwiczycz" na pasie rakowickim, ale gdybyś kiedyś chciał się przesiąść na trawkę, to zapraszam na moje pole. Dużo szczegółów i namiarów jest już na PFM, ale dla ułatwienia służę instrukcjami na PW.
TEQ Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Witaj Coraz więcej na tym forum Krakowiaków To super że mieszkasz w naszym pięknym mieście ,i myślę że może kiedyś zobaczę Cie "w akcji"
arti61 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Hej hej, witam kolegę na właściwym forum Artur
Wieczu Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Witaj wsrod nas Krakow RLZ:) no no coraz wiecej nas tu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.