specyfick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Przedstawiam kilka fotek z dzisiejszego latania. Warunki naprawdę przednie wiatr SSE 7 m/s. Górka Betlejem. Nie jest to lato i stanie przy -4 st.C we wietrze pozwala tylko latać góra 15-20 minut. Nie da rady dłużej stać, nie czuć palców i sterowanie odbywa się po omacku. No ale -4 st.C to nie niedzielne -17 st.C więc dziś szaleństwa czar. Obowiązkowe wyposażenie dodatkowe to kalesony, dobry polar i kurtka, kominiarka, golf, porządna czapka i rękawice w których jeszcze da się manewrować aparaturą. I fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 żeby nie zakładać nowego tematu wrzucę parę zdjęć z mojego dzisiejszego latania na drugim końcu Polski, czyli Tęgoborze 8) góra Jodłowiec, wiatr halny, czyli południowy:P 4-6 m/s , byłem sam dlatego sorry za zdjęcia, ciężko samemu robić zdjęcia i jednocześnie latać, model - Trinity F3B. ten biały sznurek za modelem to ślad lądowania lotnicza kapliczka na Jodłowcu, przed wojną była tu szkoła szybowcowa, a kapliczka wybudowana przez Orlików, ten krzyż to skrzydło ultralajta Junior i dwa skrzydła modelu F3F ups ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Piękne zdjęcia Kuba. Trzeba przyznać że latanie z zimie ma swoje plusy przy lądowaniu. Model ma dobieg jak by był miał kółka. Trzeba trochę uważać, bo dziś nam by jeden model zjechał na sam dół górki. Jak na sankach No i śniegu troszkę więcej w górach. Ale co trzeba powiedzieć jasno że na to to już nie ma lekarstwa. W zimie latać :crazy: Masaka :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 najlepsze jest to, że jutro prawdopodobnie powtórka czasem model jedzie jak głupi a czasem zapada się pod śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 I tak trzymać chłopaki Spróbujcie latać siedząc w atucie ja tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 tylko, że wtedy nie da się polecieć F3F w zakręcie 30 cm nad ziemią ale do wożenia się wysoko dobry pomysł, nawet wczoraj chciałem tak zrobić, ale latanie wysoko znudziło mi się po 3 minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Da rade http://vimeo.com/8292808 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wesoły wynalazek :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Paweł i Kuba to bardzo pozytywne stadium zboczenia !!! Brawo !!! ja czekam na w miare pogode do latania u siebie i też mykam na zbocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arni Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzisiejsze Betlejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arni Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziś standardowo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszj Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Co to jest za kadłub ten czerwony w wersji moto ze skrzydłami Millenium? I czy mi się wydaje czy też jest faktycznie przewidziany do montażu skrzydeł z boku, a nie z góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.