uve Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam Ponieważ planuję zakup modelu akrobata 3D w granicach 120cm chciałbym abyście doradzili mi który model warto wybrać: - Extreme Flight Yak 54e - Precision Aerobatics Extra 260 - Katana S 30E - Sukhoi 29 S30E Posiadam silnik Axi 2820/14 oraz pakiet 4S. Dzięki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 moze ten link ci troche pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki czytałem już ten artykuł. Niestety nie znalazłem żadnych informacji dotyczących zalet lub wad konkretnego modelu... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Extreme Flight Yak 54e - Sukhoi 29 S30Eja bym wybrał któregoś z w/wAle wszystkie modele które podałeś są bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Su jest ponoć lżejszy niż Katana Sebartu, z tych 2 ja bym brał Suczkę. Extra z PA na forum nigdy nie była opisywana, model dopiero będzie dostepny w PL więc tutaj mało kto coś Ci o nim powie, byłeś na rc-groups? Nie wiem dlaczego ale Yak nie przekonuje mnie... gdybym miał taki wybór brałbym SU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Extra 260 jest od jakiegos czasu dostepna w PL i jest najlzejsza z tych modeli- jest na tyle lekka, ze masz za ciezki silnik do niej! Tam wystarcza 50g lzejszy silnik niz masz. Suka z sebartu jest ciut wieksza, wiec tez bym sie kierowal ku niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Z ciekawości który sklep ma extrę? Widziałem że Nastik ma w styczniu wprowadzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Katane ja mam 50 i ........ super tyle ze spalina z saito 91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam . Wybierz Katanę z Artexu . Leciutka , jak rozbijesz to części zamienne zamówisz bez problemu . Lata naprawdę super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 kolega wyraznie orbituje wokol modeli ARF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Na Allegro dostępne są obecnie nawet 2 sklejone Katany Artexu , nie ma więc problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Boogie i inni kumający 3d... który model z PA polecacie jako pierwszy od nich? Chciałem addictiona, ale Extra 260 i katana MD niewiele droższa, 100zł... idąc tym tropem jest też genialnie lekka MX za ponad 800zł (Addiction ponad 500). Extra 260 czy Katana MD? latał w ogóle ktoś w PL Extrą? wydaje się że jest krótka, ma metr długości i ponad 1,2m rozpiętości... chyba że rozbiję bank bukmachera i rzucę się na MX ale to z RC koło 1200-1300zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Amerykanie mawiaja: "buy the best&biggest you can afford.....to crash" i ja sie z tym w wiekszosci przypadkow zgadzam, ale.... pytanie brzmi do czego potrzebujesz tego modelu- jesli na lake/ pole niedaleko domu to tylko i wylacznie Addiction. Jesli masz w miare dobry teren to warto pomyslec o MXie tylko czy na pewno go potrzebujesz? Jesli nie masz sprecyzowane to od biedy na mniejszym terenie polatasz Extra/katana. Zapytaj siebie czego szukasz w tego typu modelach- czy chcesz rasowy model ktorym zrobisz wszystko, ale i tak trzeba sie bedzie nameczyc, czy cos co latwiej lata i bardziej wybacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na daną chwilę potrzebuję czegoś co więcej wybacza i łatwiej się lata. Nie latam PRO więc modelem nie zrobię wszystkiego. Teren... jakbym kupił MX to oczywiste jest iż bym latał na lotnisku w Białymstoku. Addiction fajny model, ale jakoś bardziej kusi mnie coś większego, chociażby katana MD... tylko wydaje mi się że MD to bardziej rasowy model do większych prędkości, a Addiction to funfly to latania koło glowy... trudny wybór... dodam to iż to będzie pierwszy balsiak, zawsze jakiś depron, flash EPP czy AM z elaporu... i latanie bezstresowe, bo każdy z tych matriałów cholernie wytrzymały. A znając mnie przyryję MX i będę ryczał na lotnisku jak bóbr Dlatego kusi mnie Addiction, ewentualnie MD, z wad widzę brak rozkładalnego skrzydła w addictionie co się przydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja i tak bym sie sklanial ku Addiction-sam szukam mniejszego modelu balsiaka na pobliskie lotnisko, bo jednak parkmaster robi sie miekki z czasem i sposobem mojego latania,wiec addiction moze byc odpowiednim wyjsciem z sytuacji. Mozesz podac ceny modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Addiction 510-530zł Extra 260 niecałe 650 MX ponad 850 pi razy drzwi też chyba zatem wybiorę Addictiona, a kolejnym balsiakiem juz będzie wiekszy model, gdy opanuje na tyle latanie, że nie będę się bał modelu 1,5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 pi razy drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 witam Panowie gdzie mozna nabyc modele Precision aerobatics + akcesoria tej firmy typu kolpaki , smigla ???? W nastiku tylko modele ;/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 http://www.precisionaerobatics.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiboogi Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 i do PL wysylaja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.