wojcio69 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Witam Poniżej zamieszczam dwa linki do dwóch, krótkich, filmowych poraników jak nie latać a zwłaszcza lądować modelami RC. I obyśmy się uczyli na błędach innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloow Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 super, heli podskakiwały jak rybki na patelni, natomiast samoloty zostawały przerabiane na zapałki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojcio69 Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Witam Fajnie się Marcinie to ogląda. Sam w niktórych momentach tych filmów zrobiłem tak ale... Jakby się to mnie przydarzyło to pewnie było by tak :cry: :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek2136 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 najfajniejszy był numer 2 z pierwszego ;p pierwszy raz coś takiego widziałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baczek Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 mi też się 2 podoba bardzo ładnie się rozpada xD hehe ale fajny filmik oby takich więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
laminat Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 a mnie irytuje sposob montowania takich filmikow bo dokładnie nie wiadomo o co chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Środa Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Co tam laminat słychać w KOSMOSIE ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiulioN Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Rzeczywiście, 2 z pierwszego rozpadł w połowie kadłuba po przyglebieniu końcówką. Albo w tym dugim jet w 1:27 wygląda, jakby miał zrobić kobrę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikon Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 W pierwszym #1 wygląda jakby miał lotki z rewersem i pilot do końca toczył nierówną walkę.. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwazio Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Dokładnie. Wręcz jakby widać kiedy się zorientował. Walkę podjął dziarsko, ale niestety, zbyt nierówną... :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.